У Кременчуці ротвейлера Румбу забрали з неблагополучної родини

31.07.2018, 09:01 Переглядів: 4 909

 

Собаку забрали працівники “Спецсервісу” разом з правоохоронцями

 

Кременчуцькі правоохоронці з неблагополучної родини забрали виснажену собаку схожу на ротвейлера. Як повідомила начальник служби відлову та утримання КП «Спецсервіс Кременчук» Марина Кожушко 24 липня до “Спецсервісу” надійшло повідомлення від патрульних, що собака знаходиться в біді.


- В районі Крюкова соціальні працівники спільно з поліцейськими здійснювали об'їзд за адресами неблагополучних сімей, де проживають неповнолітні діти. В одному з дворів виявили собаку... Не буду описувати подробиці того, що ми побачили, не люблю писати те, від чого піднімається хвиля обурення і жалю, побережу ваші нерви, друзі. Скажу коротко - жесть! Спільно з патрульними, собаку ми забрали і привезли в пункт тимчасового утримання, - розповіла Марина Кожушко.


 


Собаку схожу на ротвейлера назвали Румба. Не дивлячись ні нащо собака добра та розумна, зараз вона їсть та потребує уваги.


- Румба ніяк не може наїстися і постійно стежить за кожним співробітником, чекає уваги і ласки, як ніби не вірить своєму щастю! Не переживай, собака, більше ми не дамо тебе в образу, забудь швидше все погане. Друзі, просимо допомоги, будь ласка, допоможіть знайти для Румби добрий будинок. Повірте, вона дуже хороша, особлива, адже собака з важкими минулим здатна на особливу вірність, вона вміє любити, як ніхто інший, - додала Марина. - Собаку ми забрали, але в цьому будинку живуть неповнолітні діти ... Тепер ми знаємо, що їм теж допоможуть, не залишать без уваги ... Дуже добре, що існують такі служби і такі рейди, а їх учасники відповідально і сумлінно ставляться до своєї роботи! Дякуємо!


КП "Спецсервіс-Кременчук" вул. Горького, 48/75

067 203 21 97 - черговий телефон, Спецсервіс.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Марина Кожушко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх