Три забитих та два незарахованих голи: Кремінь перемагає Кристал

29.07.2018, 19:56 Переглядів: 6 272

 

Кременчуцький футбольний клуб провів першу домашню гру у новому сезоні й знову очолив турнірну таблицю

29 липня футболісти «Кременя» перемогли херсонський «Кристал».


«Кремінь» - «Кристал» - 3:0 (1:0)

Голи: Бєлоусов 9, Богданов 84, Павлик 90+3

«Кремінь»: Котляров, Бичков, Ентін, Ченбай, Вовкодав, Серденюк (Піскун, 85), Астахов, Степанчук (Курелєх, 89), Янаков (Павлик, 16), Бєлоусов (Сидоренко, 54), Черній (Богданов, 76). Запасні: Олійник, Куць. Головний тренер: Ігор Столовицький

«Кристал»: Крюков, Карась, Малиш (Чаус, 70), Жовтюк, Лаптєв, Цой, Михайленко (Кучер, 46), Меженський, Брижчук (Михайлов, 65), Гливий (Черкашенко, 80), Барладим (Остроконь, 87). Запасні: Бурла. В.о. головного тренера: Олександр Овчинніков 


Арбітр – Олег Буяшов (Дніпро)

Асистенти: Ярослав Пилипенко (Кропивницький), Юрій Федорак (Івано-Франківськ)

Четвертий арбітр – Олексій Миронов (Полтава)

Делегат ФФУ – Альберт Молгамов (Суми)



Перед матчем було певне хвилювання, чи будуть вболівальники ходити на матчі «Кременя» у Другій лізі? Але наплив людей у Міському саду, який рухався в бік стадіону трохи заспокоїв. За 15-20 хв до старту матчу стадіон був майже заповнений, навіть прийшлося шукати місце серед «стоячих місць». Вболівальники у Кременчуці люблять футбол і сподіваються, що за сезон вдасться усунути чи хоча б мінімізувати недоліки, щоб повернутися у Першу лігу. 


Футболісти «Кременя» віддячили своїй вболівальникам не лише перемогою, а й хорошою грою та забитими голами на будь-який смак. Вже на перших хвилинах матчу херсонці намагаючись зупинити Степанчука підставили йому підніжку – арбітр поставив штрафний. Сергій Степанчук віддав пас на Дениса Бєлоусова, який потужний ударом зняв павутину з правої дев’ятки воріт – 1:0. 

Денис Бєлоусов не лише індивідуально відзначив забитий гол, а й відсвяткував його з Іваном Янаковим в тому ж стилі як колись святкували Артем Козлов та Дмитро Тєртишний

Радість першого голу зіпсувала травма Івана Янакова, який покинув поле на плечах лікаря. На вимушену заміну вийшов Юрій Павлик. А тим часом «Кремінь» продовжив тиск на ворота «Кристалу». Потужний удар від господарів у поперечину зірвав овалі трибун, також на пильність воротаря «смугастих» перевірив Степанчук, Вовкодав та Ентін, але змінити рахунок на табло до перерви не вдалося.


На початку другого тайму гра трохи заспокоїлася, але натиск кременчужани продовжили. Ряд «гірчичників» та не зараховані голи не вибили «Кремінь» з колії. І вже на 79 хв голкіпер «Кременя» Ярослав Котляров довгою передачею вів сам на сам Максима Богданова з воротарем «Кристалу». Технічний прийом «джокера» Богданова на груди й м’яч полетів у правий кут воріт – 2:0. Той же Богданов у доданий арбітром час асистував Юрію Павлику, який попри не зарахований перший гол зміг відзначитися у ворота херсонців – 3:0. «Кремінь» завойовує другу перемогу в сезоні без пропущених м’ячів й продовжує очолювати турнірну таблицю в групі Б.


  


Головний тренер “Кременя” Ігор Столовицький після гри зазначив, що домашня гра перед вболівальниками була для нього як екзамен. Також тренер додав, що двоє футболістів зазнали травми: незначна травма в Сергія Степанчука та підозра на розрив зв'язки в Івана Янакова.


- В першу чергу хочу подякувати футболістам і звичайно вболівальникам. Дуже радий, що команда добилася позитивного результату. Хоча, навіть вигравши 3:0 нам було не легко. Тому налаштовую хлопців на кожну гру на максимальну самовіддачу. Сподіваюсь, що з кожною грою ми будемо додавати, - розповів тренер. - Я дуже емоційний. Коли був футболістом, то кипів на полі. Мені весь час здавалося, що в мене екзамен і не хотілося впасти в бруд обличчям. Може і здалося, що гра йшла легко, але навіть ведучи в рахунку - 1:0 у футболі може відбутися всяке, може залетіти будь-який шалений м'яч й команда може здригнути. Я дуже боявся, щоб перший млинець не вийшов грудочкою. Хочу ще раз подякувати всім хто тримав за нас кулаки й хлопців, які готувалися до гри. Єдине шкода, що серйозну травму отримав Ваня й невідомо коли зможе відновитися.


Після матчу автор другого голу Максим Богданов розповів “Телеграфу”, що присвятив гол своєму татові, який в цей день святкував день народження, а перемогу - Івану Янакову та Ігорю Тимченко, які отримали травму, а також загиблому меру Олегу Бабаєву.


- Відчуття від гри найпозитивніші, адже у команди багато що виходило. Звичайно помилки були й будуть завжди, головне, що в команди очі горять і хлопці готові битися за честь команди й міста, не важливо в якій лізі! Кінцівка матчу вийшла обережною, потрібно було додати трохи швидкості й забити другий гол, щоб легше стало грати, а потім довести матч до переможного результату. Перемогу і гол присвячую кільком людям. Гол - моєму батькові, це йому мій подарунок на День народження. Перемогу присвятили Олегу Мейдановичу Бабаєву в пам'ять про цю велику людину і нашим хлопцям які отримали травми, нашому капітану Ігорю Тимченку та Вані Янакову, - прокоментував Максим Богданов.


Півзахисник “Кременя” Юрій Павлик, який поставив жирну крапку в матчі також поділився своїми враженнями від гри, адже у першому таймі йому довелося замінити травмованого Івана Янакова.


- Команда добре зіграла, добилася позитивного результату, - зазначив Юра Павлик. - Планувалося, що вийду в другому таймі, але так сталося, що вийшов у першому. Радий, що вдалося забити й принести користь команді.


Результати 2 туру:

«Нікополь» - «Енергія» -0:1

«Реал Фарма» - «Гірник» - 3:1

«Таврія Сімферополь» - «Мир» - 2:1

«Металург» - «Миколаїв-2» - 4:0

«Кремінь» - «Кристал» - 3:0


Турнірна таблиця

Команда I П Н П РМ О
1 Кремінь"Кремінь" 2 2 0 0 5-0 6
2 Реал Фарма"Реал Фарма" 2 2 0 0 4-1 6
3 Таврія Сімферополь"Таврія Сімферополь" 2 1 1 0 5-4 4
4 Металург"Металург" 2 1 0 1 4-1 3
5 Нікополь"Нікополь" 2 1 0 1 1-1 3
6 Енергія"Енергія" 2 1 0 1 1-2 3
7 Кристал"Кристал" 2 1 0 1 1-3 3
8 Гірник"Гірник" 2 0 1 1 4-6 1
9 Мир"Мир" 2 0 0 2 1-3 0
10 Миколаїв-2"Миколаїв-2" 2 0 0 2 0-5 0


Анонс 3 туру, 4 липня

«Гірник» - «Металург»

«Мир» - «Реал Фарма»

«Енергія» - «Таврія Сімферополь»

«Миколаїв-2» - «Кремінь»

«Кристал» - «Нікополь»


Настуний матч «Кремінь» зіграє на виїзді 4 серпня з «Миколаєвом-2», 11 серпня у Запоріжжі зіграє з «Металургом».

Фото: Олександр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Олександр Попенко Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх