До уваги кременчужан: передавати показники електроенергії потрібно 1-2 числа кожного місяця

22.07.2018, 11:33 Переглядів: 15 915

Якщо ви передасте показники пізніше, вони враховані не будуть

ПАТ «Полтаваобленерго» ставить до відома про те, що змінилися терміни надання показів електролічильників для побутових споживачів.


"Відтепер покази лічильника станом на 1 число просимо подавати не пізніше 2 числа місяця, наступного за розрахунковим.

Покази електролічильника станом на 1 число, отримані після 2-го числа місяця, наступного за розрахунковим, не вплинуть на стан заборгованості за звітний місяць, а будуть враховані у наступному", - йдеться у повідомленні компанії.


Як уточнили в колл-центрі, куди звернувся "ТелеграфЪ", у споживачів є два дні для того, щоб передати показники електроенергії - це 1 і друге число місяця. Якщо показники будуть передані за інше число, рахунок буде виставлятися за середніми показниками. 


"Покази, передані на будь-яке інше число, крім першого, будуть підставою для розрахунку споживання електроенергії у період від дня, в який подані дані, до 1 числа, за середньодобовим показником", - йдеться у повідомленні компанії. 


Як передавати показники

  • за телефонами кол-центру ПАТ «Полтаваобленерго», що працюють цілодобово та без вихідних – (0532) 510-910, (097) 20-20-207, (093) 17-02-533, 050-305-99-10  (за тарифами оператора зв’язку), безкоштовним номером 0-800-305-035;
  • самостійно заносити покази у сервіс «Ваша абонентська книжка» зареєструвавшись на WEB-сайті ПАТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» (poe.pl.ua/abon);
  • через мобільний додаток месенджер Telegram;
  • звернутися безпосередньо в абонентську групу філії ПАТ “Полтаваобленерго” (особисто чи за телефонами).


Чи можна передавати показники через ЄКС

Один із читачів звернувся до редакції із запитанням, чому не враховуються показники, передані через систему ЄКС (Єдина комунальна система від фірми ВАС) , де вводяться показники на всі інші послуги. У кол-центрі компанії відповіли, що можна використовувати й ЄКС для введення показників, але лише 1 та 2 числа місяця - інакше введені показники не будуть враховані у виставленні рахунку. І тоді рахунок буде за середніми показниками, а відкоригований він буде наступного місяця за умови, якщо споживач передасть дані у встановлений термін. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх