«Кремінь» дозаявив п'ятьох футболістів

21.07.2018, 17:24 Переглядів: 3 112

 

На скільки готова команда до нового сезону, коли перший збір "Кремінь" U-19 та які обрали новери нові футболісти

Футбольний клуб "Кремінь" 20 липня офіційно поповнили четверо польових гравців та один воротар. За інформацією прес-служби МФК "Кремінь" гравцями "Кременя" стали:

 

Костянтин Черній. Форвард. 17.08.1992. Останній клуб "Гірник-Спорт" (Горішні Плавні). У "Кремені" гратиме під номером 8.

 

Ернест Астахов. Захисник. 21.08.1998. Останій клуб "Нікополь" (Нікополь). У "Кремені" гратиме під номером 20.

 

Владислав Сидоренко. Півзахисник. 24.10.1997. Останній клуб "Ворскла" (Полтава). У "Кремені" гратиме під номером 16.

 

Віктор Серденюк. Півзахисник. 27.01.1996. Останній клуб "Реал Фарма" (Одеса). У "Кремені" гратиме під номером 19.

 

Ярослав Котляров. Голкіпер. 19.11.1997. Останній клуб "Суднобудівник" (Миколаїв). У "Кремені" гратиме під номером 12.

 

Усі гравці будуть мати можливість допомогти "Кременю" вже у найближчій грі 22 липня у Новій Каховці проти місцевої "Енергії". Таким чином у обоймі Ігоря Столовицького наразі 20 виконавців, на яких він може розраховувати у офіційних матчах. Нагадаємо, що капітан "Кременя" Ігор Тимченко вибув зі строю через важку травму. Вчора його було прооперовано і тепер на форварда чекає тривала реабілітація.



До сезону готові на 70%


Перед стартовим матчем «Кременя» прес-служба поспілкувалася з головним тренером Ігорем Столовицьким.

 

- Ігоре Михайловичу, позаду літнє міжсезоння, як оцінюєте підготовку команди до нового сезону?

- Усе, що ми планували повністю не виконали і загалом за місяць важко підготувати команду на 100%. Я гадаю, що ми готові до чемпіонату відсотків на 70. Шкода, що не вдавалось проводити контрольні матчі оптимальним складом, через велику міграцію гравців. Тому якість цих матчів залишала бажати кращого. Так, були різні моменти, як добрі, так і не дуже. Але на те вони і збори, щоб перевірити стан гравців у різних ситуаціях.

 

- Як Вам працювалось у ситуації, коли спочатку було заявлено лише 16 футболістів на сезон, згодом дозаявили ще п’ятьох. Чи вистачить такої кількості гравців?

-  Працювати не важко. Єдине за що я хвилювався, хотілося б мати, скажімо так, бойовий комплект з 23-25 футболістів. Тому, в цьому плані було трішки незручно. А в цілому я вдячний хлопцям, що вони сумлінно виконували свої роботу і швидко розуміли, що я від них вимагаю і, сподіваюсь, також швидко і втілять це у гру.

 

- Ви вже місяць працюєте у «Кремені», ваші враження про нове місце роботи?

- Я задоволений, по-перше, тим, що я при роботі і це головне. Скажу ще раз, що за мету маю створити боєздатний колектив. Так, зробити це за місяць складно, але ми не будемо відступати від своєї мети. Команда молода та перспективна і хочеться аби вона мала постійну підтримку міської влади та спонсорів. Щоб молоді хлопці мали можливість розвиватися та зростати у свої майстерності.

 

- Як для сьогоднішньої другої ліги, на скільки конкурентоспроможній склад «Кременя», на Ваш погляд?

- Відсотків на 60-70. Нам не завадила б конкуренція у нападі, оскільки надовго вибув Тимченко. Також кілька позицій не завадило б підсилити.

 

- Ваш коментар щодо суперника у Кубку України?      

- Це кубок, і в нашій парі, я гадаю шанси будуть 50/50.



Команда "Кремінь" U-19 збереться 1 серпня


Молодіжний склад "Кременя" буде грати у Першій лізі чемпіонату України серед команд U-19. Збереться команда на перше тренування 1 серпня. 


- До цього часу ми остаточно улагодимо питаня щодо складу команди, проживаня гравців та інших побутових моментів. Ім'я головного тренера ми повідомимо трохи пізніше. Єдине, що можу сказати, що він буде не з Кременчука, а допомогати йому буде тренер дитячої академії Олександр Назаренко, - сказав спортивний директор МФК "Кремінь" Євген Берун.

 

"Кремінь" U-19 у сезоні 2018/2019 буде грати у Першій лізі, яку минулого року виграла "Оболонь-Бровар", перемігши у фіналі "Черкаський Дніпро". Складатиметься команда переважно з місцевих вихованців та гравців з Полтавського регіону.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх