Нічні кошмари, зради та кохання: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

14.07.2018, 11:01 Переглядів: 2 203

 

Спеціально для читачів ТЪ, бібліотекар відділу абонемента ЦМБ ім. Горького Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку літніх книжкових новинок

  
  
 
  

Дарина Гнатко «Мазуревичі».

Це нова книга нашої талановитої землячки, володарки премії «Коронація слова» у номінації «Вибір видавця» Дарини Гнатко.

Рід Мазуревичів споконвіку був знаний своєю жорстокістю. Усупереч волі батьків Марфа вийшла заміж за Уласа Мазуревича, та щастя з ним не пізнала. Усі надії покладала на сина Тихона, але й він удався у своїх жорстоких предків: безсердечний та жадібний. Він перетворив на пекло життя не тільки численних коханок, а й своєї дружини, багатої спадкоємиці Софії Льохвицької. Їхня донька Ярина ненавидить батька-тирана. Понад усе вона хоче розірвати коло страждань та спокутувати гріхи роду Мазуревичів. Але ціна може виявитися зависокою для неї.

  
  
  

Барбара Эвинг «Розетта».

Розетта считала себя очень счастливой, пока не узнала, что муж изменял ей. Если бы она могла родить ребенка, ее боль не была бы такой сильной. Но Гарри бесславно погиб в чужой стране, оставив ее бездетной.

Случайно Розетта узнает, что в Египте у Гарри остался внебрачный ребенок. Девочке грозит гибель. Чтобы спасти ее, Розетте пришлось предпринять опасное и захватывающее путешествие в Египет, в сердце пустыни, проявить невероятное мужество и душевную силу.

     
 
  
 
  

Елена Сенде «Покушение».

Ожидая нового пациента, невролог миссис Блейк и предположить не могла, что он окажется ее старым знакомым. Но она почему-то забыла его. А вместе с ним и целый период своей жизни.

10 лет назад Сириль Блейк была его лечащим врачом – как она могла забыть такое? А то, что случится потом, ей не забыть никогда. Самые страшные ночные кошмары померкнут в сравнении с этим ужасом, ключ к которому скрывается в лабиринтах ее памяти – женщина должна вернуть ее любой ценой!


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх