Волейбол, бадмінтон та романи: куди кременчужанам сходити на вихідних

13.07.2018, 17:05 Переглядів: 2 816

 

Афіша заходів на 14-15 липня

14 липня, субота:


14 та 15 липня на відкритих волейбольних майданчиках ЦКСіД «Нафтохімік» (проспект Лесі Українки, 33А) відбудеться 9 тур Чемпіонату України з пляжного волейболу серед чоловіків. О 9.00 розпочнуться змагання, а об 11.00 - парад відкриття.


На вікенд в Олександрії під егідою Автомобільної федерації України FAU відбудеться ІІІ Всеукраїнський фестиваль історичної техніки «Ретрозліт «Олександрія». 14 липня, орієнтовно, з 13.30 до 15.00 ви зможете побачити вінтажні автівки на кременчуцьких вулицях - колона проїде через Кременчук на «КрАЗ».


О 15.00 розпочнеться футбольний матч між юнацькими командами «Нафтохімік» - «Авангард» (Яреськи). 12 тур чемпіонату Полтавської області о 17.00 продовжиться грою дорослих команд. Ігри відбудуться на стадіоні «Нафтохімік».  



15 липня, неділя:


Для тих, хто не встигне побачити ретроавтомобілі у Кременчуці, з 7.00 до 17.00 в Олександрії на майданчику біля стадіону «Ніка» діятиме стаціонарна виставка історичної техніки «Ретрозліт «Олександрія». Дістатися до Олександрії можна маршруткою з автовокзалу.


З 9.00 все ще можна відвідати Чемпіонат України з пляжного волейболу серед чоловіків, який триватиме на відкритих волейбольних майданчиках ЦКСіД «Нафтохімік». Завершення змагань заплановане на 15.00.


З 10.00 до 19.00 на пляжі Раківки (район Демурівки) відбудеться пляжний турнір з бадмінтону для любителів. Змагання не мають вікових обмежень, головне - мати бажання та ракетку.


О 16.00 у відділі абонементу ЦМБ ім. М.Горького (вул. Соборна, 11) відбудеться зустріч із молодою, талановитою письменницею, нашою землячкою, переможницею престижної літературної премії «Коронація слова» у номінації «Вибір видавця» Дариною Гнатко. На зустрічі авторка популярних романів «Катерина», «Проклята краса» та «Душа окаянна» презентує кременчужанам свою чергову видану книгу - «Мазуревичі. Історія одного роду», поспілкується з присутніми та відповість на запитання, що цікавлять читачів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх