Кременчужан запрошують долучитися до захисту кіберпростору

12.07.2018, 08:03 Переглядів: 2 367

 

Кібербезпека – це професія майбутнього

Кременчуцький об'єднаний міський військовий комісаріат запрошує кременчужан стати на захист кіберпростору України. Підготовка фахівців із захисту в кіберпросторі за програмою підготовки офіцерів запасу. 


Вперше у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, серед цивільних та військових вишів на кафедрі військової підготовки відкрили підготовку за військово-обліковою спеціальністю «Організація захисту інформації та кібернетичної безпеки в інформаційно-телекомунікаційних системах» (державне замовлення).


В умовах інформаційної війни фахівці за цією спеціальністю, як ніколи, потрібні для Збройних Сил України та інших силових структур країни. Під час навчання майбутні фахівці кіберзахисту отримають знання з організації та забезпечення кібербезпеки на тактичному рівні, проведення пошуку та оцінки вразливості в кіберпросторі, застосування комплектів для реалізації розслідування кібернетичних інцидентів.


Інститут запрошує на навчання здобувачів вищої освіти незалежно від форми навчання у вищих навчальних закладах, у тому числі і військовослужбовців рядового складу, сержантського та старшинського складу, які проходять військову службу за контрактом та громадян України, які мають освітній ступінь вищої освіти не нижче бакалавра, якщо їм на початок військової підготовки не виповнилося 40 років.


Детальна інформація на сайті Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут або за телефонами: (066) 7320303; (066) 3233929; (050) 4056023; (099) 5650859; (050) 9788467 або до військового комісаріату за місцем обліку.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх