Спаринги non stop: «Кремінь» перший забиває, але поступається «Зірці»

7.07.2018, 07:29 Переглядів: 3 254

 

16 та 19-річні футболісти "Зірки" зробили те, чого не вдалося їх досвідченим партнерам - обіграти футболістів "Кременя"

6 липня футболісти "Кременя" зіграли 5 товариську зустріч за 2 тижні. Між спарингами проходить від дня до 4. Так і цього разу "з корабля на бал", повернувшись з Олександрії "Кремінь" вирушив до Кропивницького де зіграв з місцевою "Зіркою". Підопічні Ігоря Столовицького хоч першими забили, але поступилися за підсумком гри. Спаринги на то і є, щоб переглянути всі можливі варіанти гри, переглянути зв'язки та награти комбінації.


"Зірка" – "Кремінь" – 3:1 (0:1)

Голи: 0:1, Бичков (43) - 1:1, Коноваленко (74), 2:1, Дугієнко (79), 3:1, Савіцький (90+1)

Арбітр: Удовенко Євген (Кропивницький)

Асистенти арбітра: Скрипка Андрій (Кропивницький), Сокуренко Ярослав (Кропивницький)

"Зірка": Медведєв (Степанцов, 46), Маткобожик (Ходорченко, 46), Дугієнко, ГНП (Коноваленко, 61), ГНП (Сираш, 61), Рудницький (Лопушенко, 46), ГНП (Павлюк, 61), Збунь (Хруленко, 46), Авер’янов (Касімов, 46), Писарєв (Боздаган’ян, 46), Сьомка (Савіцький, 46). В.о. головного тренера: Андрій Горбань

"Кремінь" 1 тайм: ГНП, Бичков, Курелєх, Ченбай, ГНП, Вовкодав, ГНП, Степанчук, ГНП, Павлик, ГНП. 2 тайм: Онопко, ГНП, Іванченко, Ентін, Піскун, ГНП, Саркісян, ГНП, Тимченко, ГНП, Куць. Головний тренер: Ігор Столовицький


Весь перший тайм проходив практично між штрафними майданчиками команд, про це повідомляє прес-служба "Зірки". Перший реально небезпечний момент виник після виконання штрафного удару Іваном Рудницьким, коли Олександр Дугієнко якимось дивом не попав у ворота кременчужан з убивчої відстані. Власне кажучи, так виникали практично всі небезпечні атаки господарів – через стандарти. Будь-яка подача зі штрафного несла у собі потенційну загрозу воротам «Кременя», але назвати їх гольовими моментами все-таки навряд чи можна.


Гості намагалися комбінувати в центрі поля, але, скоріше, вони користувалися браком при передачах господарів. Ударів саме в «рамку» воріт в першому таймі, здавалося, так і не буде. Але коли до перерви залишалося дві хвилини, чергова помилка господарів призвела до атаки і подачі з лівого флангу нападу на дальню стійку, де ніким не прикритий Бичков потужно пробив у ближній кут воріт Медведєва - 0:1.


  


В другому таймі команди провели масові заміни, і, як з’ясувалося потім, вчорашні футболісти «Зірки» U-19 виявилися більш гострими у нападі, ніж резервісти «Кременя». Моментів господарі створили чимало вже в першій половині другого тайму, але найбільш запам’ятався гольовий момент Андрія Савіцького, який йому організував голкіпер «Зірки» Богдан Степанцов. Били і Боздаган’ян, і Лопушенко, але м’яч не йшов у ворота. Тож довелося братися за справу захисникам. Першим відзначився Максим Коноваленко, якому лише через тиждень виповнюється 17 років! Він найшвидше розібрався у штрафному майданчику і пробив точно повз голкіпера.


Вже на п’ять хвилин порушення правил неподалік від штрафного майданчику на Михайлові Боздаган’яну призвело до другого голу – Олександр Дугієнко пробив настільки потужно, що голкіпер не зумів зреагувати як слід на цей удар. Після цього у «Зірки» гра налагодилася повністю. Команда і оборонялася як слід, і атакувала непогано. В результаті, чергова передача голкіпера Степанцова вперед призвела до гола. Його автором став Андрій Савіцький. До речі – наймолодший у складі «Зірки» - 3:1.


8 липня у Полтаві "Кремінь" зіграє свій наступний спаринг. Суперником кременчужан буде молодіжний склад "Ворскли". 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Зірка"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх