Без крові не обійшлося: «Кремінь» зіграв з «Металістом 1925»

29.06.2018, 18:46 Переглядів: 2 984

  

Кременчуцький футбольний клуб продовжує посилено готуватися до чемпіонату, який стартує за три тижні 

29 чевня футболісти "Кременя" провели черговий спаринг в рамках підготовки до чемпіонату, який стартує за три тижні. До цього часу підопічні Ігоря Сталовицького повинні перетворитися в боєздатну команду, аде часу на "розкачку" під час самого чеспіонату вже не буде. Якщо у Другій лізі ігри проходять раз в тиждень, то у Першій - шалений темп, ігри через кожні 4 або 7 дні й часу на перепочинок навіть не буде. 



Цього разу товариський матч підопічні Ігоря Столовицького зіграли на базі харківського "Металісту 1925" у Високому. 


«Металіст 1925» - «Кремінь» - 3:0 (2:0)

Голи: Романов 17, Караєв 22, Луіз Фернандо 75 - ГНП (нереалізований пенальті)

Арбітр: Дмитро Панчишин, асистенти арбітра:  Ярослав Поважний й Олег Плужник (вся бригада - Харків)

«Металіст 1925»: ГНП, Прихна, 4 ГНП, Дехтяренко, Романов, Краєв, Синица, Давидов (к). Запасні: Дьяков, Коваленко І., Ємельянов, Луіз Фернандо, Ралюченко, Коваленко Е., Мазун, Стороженко, Скотаренко, 2 ГНП. Головний тренер: Сергій Валяєв

«Кремінь»: Олійник, Бичков, ГНП, Курелєх, ГНП, Піскун, Ченбай, Бєлоусов, Степанчук, ГНП, Тимченко (к). Запасні: Онопко, Вовкодав, Тимошенко, Куць, Іванченко, Ентін, 7 ГНП. Головний тренер: Ігор Столовицький



На перших хвилинах команди обмінялися моментами. Небезпечний момент у «Кременя», але голкіпер «Металіста 1925» дістав м’яч з-під поперечини. При цьому гравці, які боролися за м’яч отримали травми. Гравець «Кременя» Денис Бєлоусов отримав розсічення й покинув поле (у другому таймі його забрала карета швидкої) – замість нього на поле вийшов Дмитро Ентін. Гравець «Металіста 1925» продовжив гру з перебинтованою головою.


 

 

За кілька хвилин господарі забили достатньо курйозний гол - Прихна віддав в центр на Краєва, той скинув в прорив правим флангом Романову, який навісив у штрафну. М’яч від дальньої штанги залетів у ворота – 1:0. «Кремінь» відповів потужними ударами Тимченка та Бичкова, але воротар господарів зіграв надійно. За кілька хвилин Краєв подвоює рахунок. Після паса партнера і невдалої спроби захисника перехопити м’яч, Караєв опинився перед голкіпером і відправив м’яч у дальній кут – 2:0.


До перерви кременчужани намагались відігратися. Степанчук пробив з лінії штрафної – воротар пробив перед собою, а капітан Ігор Тимченко, який грав на добиванні опинився в офсайді. Також Бичков після класного паса партнера вискочив один на один з воротарем, однак кіпер харків’ян у неймовірному сейві відбив м’яч ногою.


У другому таймі харків’яни не збавили обертів й продовжили облаву воріт «Кременя». Після удару Стороженка з лінії штрафного наш голкіпер ледь перевів удар на кутовий. Дійсно першим реальним моментом у другому таймі «Кременю» не вдалося скористатися. Гравець який знаходиться на перегляді пішов пробивати «точку», але реалізувати одинадцятиметровий йому не вдалося – голкіпер впевнено накрив м’яч в правому нижньому від себе куті.

 

«Кремінь» не опускав рук продовжував наступ на ворота «Металіста 1925». Тимошенко з кутового навісив у штрафну, де не точно хтось з партнерів пробив головою. Достатньо небезпечно пробив Іван Куць поряд зі штангою після навісу з кутового.

 

На 75 хв харків’яни збільшили рахунок – Луіз Фернандо прийняв м’яч від Стороженка й відправив його під перекладину – 3:0. «Кремінь» зміг відповісти непоганим моментом і ще один був з положення поза грою.

 

Третій спаринг на рахунку «Кременя» й жодної перемоги. Але ж перемоги не головне, коли стоїть завдання підсилення гравцями та награвання комбінацій, тим паче судячи зі складу команди на гру багато новачків та молодь «Кременя», яка не отримала вдосталь ігрової практики під час минулого сезону.  


6 липня "Кремінь" в Олександрії зіграє з молодіжною командою "Олександрії".

Автор: Альона Душенко Джерело фото: «Металлист 1925» Харьков Джерело відео: FC Metalist 1925 Kharkiv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх