Стало відомо коли стартують ігри в Професійній футбольній лізі

29.06.2018, 15:15 Переглядів: 2 178

 

Перша та Друга ліги першу гру зіграють через 3 тижні

21 липня заплановано старт змагань ПФЛ (синхронно із суперкубковим матчем), а регулярний сезон має завершитися наприкінці травня - на початку червня. За інформацією Професійної футбольної ліги плей-офф, який став уже звичним для наших змагань, передбачено регламентом і збережено на наступний сезон.


 


На 21 липня заплановано провести ігри на Кубок України та базовий день ігор  Першої ліги. 22 липня - базовий день 1 туру в Прем'єр-лізі та Другій лізі. 


 



Також на ПФЛ затвердили принцип вильоту команд з Першої та Другої ліг. З Першої до Другої ліги безпосередньо вилітають команди, що зайняли 17 і 18 місця. Клуби, які фінішували на 15 і 16 місці, гратимуть стикові поєдинки проти клубів з двох груп другої ліги.


А ось з Другої ліги вилітають з однієї з команд, що зайняли останні місця в групах А і Б. Замість них склад ліги поповнять кращі 4 команди аматорського першості. При цьому, якщо кількість учасників УПЛ з сезону-2019/20 зросте до 16, то це в кінцевому підсумку призведе до виходу у Другу лігу шести аматорських колективів.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх