Безстрашне кошеня шукає свою родину

28.06.2018, 14:22 Переглядів: 3 410

 

На жаль, через проблеми зі спиною тримати ще одного котика пенсіонери не мають можливості

Маленький клубочок шукає дім. Зараз кошеня мешкає в родині Ребитва, які займаються каченятами. На жаль, через проблеми зі спиною тримати ще одного котика пенсіонери не мають можливості. Тому шукають йому нову люблячу родину. 


- Чудова жіночка Лідія Броніславівна хоче прилаштувати кошеня, яке з'явилось у них в родині. Зростає воно з люблячою та розумною мамою, яка схожа на японку та дасть відсіч будь-кому за свою дитину. Навіть вівчарка її не лякає. А ще вона прекрасно ловить мишей, тож чудовий родовід котику забезпечений. Через проблеми зі спиною тримати ще одного котика пенсіонери не мають можливості. Тому шукають йому нову люблячу родину. Як нам розповіла Лідія, 30 червня манюні буде рівно 2 місяці. Можна святкувати день народження. Пенсіонери, у яких проживає кошеня, поки що невпевнені щодо його статі. Але схиляються до того, що це хлопчик. Але у разі чого буде сюрприз для тебе. 

Їсть все, ходить у лоток, готовий дарувати радість у новому місці. Контакти Лідії Броніславівни: 067 929 28 69, - повідомляють волонтери на сторінці "Благодійний Кременчук" в фейсбуці. 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх