Легенди українського футболу зіграють матч у Горішніх Плавнях

30.06.2018, 13:09 Переглядів: 4 484

 

Основу «Зірок українського футболу» складають ветерани київського «Динамо»

Команда «Зірки українського футболу» 8 липня відвідає Горішні Плавні, де в спорткомплексі «Юність» проведе товариський матч зі збірною Ferrexpo. Початок матчу о 17 годині. 


За інформацією сайту klitschko-brothers.com, основу «Зірок українського футболу» складають ветерани київського «Динамо».


- Володарі Кубка кубків та Суперкубка УЕФА, срібні призери чемпіонату Європи, півфіналісти Ліги чемпіонів та учасники чемпіонатів світу – у цій команді ветеранів зібрані зірки планетарного масштабу. Ще зовсім недавно своєю грою вони зачаровували найвибагливішу європейську публіку, що вщерть заповнювали стадіони, аби стати свідками фантастичного футболу від хлопців у «біло-синіх» футболках з літерою «Д» на грудях. Так, сьогодні вони вже далеко не юнаки, але їхня майстерність, любов та повага до футболу, пристрасть у грі та бажання перемагати нікуди не зникло. Як не зникла і любов до них уболівальників, які віддають шану легендарним особистостям в історії українського футболу, продовжуючи заповнювати стадіони на матчах за їх участю. Зрештою, це й не дивно, адже на грі Заварова та Яремчука,  Леоненка та Саленка, Дмитруліна та Коновалова, Хлуса та Венглинського зросло не одне покоління шанувальників гри мільйонів, - йдеться у повідомленні.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: klitschko-brothers.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх