Кременчуцького суддю могли застрелити з автомата на футбольному полі, – ЗМІ (доповнено)

26.06.2018, 16:31 Переглядів: 9 829

  

На щастя ніхто не постраждав

На вихідних відбувся черговий тур в рамках чемпіонату Полтавської області з футболу серед аматорів. За інформацією сайту Полтава 365, матч у Савинцях матч "Олімпія" - "Колос" (Лазірки) могли й не дограти - у перерві поєдинку невідомі стріляли з автоматичної зброї.


Арбітру поєдинку кременчужанину Віктору Чернишову навіть довелося призупинити початок другого тайму через стрілянину, яка виникла у перерві гри. За даними полтавського сайту, присутні на грі свідки повідомили, що невідомі з числа глядачів стріляли з автомату Калашникова.


Видання Полтавщина спорт повідомляє, що погрози лунали в бік кременчуцького судді. За ії інформацією, «Олімпія» на 5 хвилині забила єдиний гол у матчі і відкрила рахунок. Всередині першого тайму біля поля з’явилася група людей, яких очевидці ідентифікували як керівництво «Колоса». Ці люди до кінця першого тайму кричали на суддів і погрожували розправою головному арбітру матчу Віктору Чернишову. Сам арбітр відмовився від коментарів, аргументуючи це страхом за власну безпеку. Проте інші наші джерела змогли описати цю групу людей і опис повністю збігається з людьми на фото з цього матчу, опублікованою на сторінці «Колоса» в Instagram.


 


– Коли закінчився перший тайм, ці люди пішли до своїх машин і за межами стадіону з тієї сторони де вони знаходилися пролунали хлопки, які вболівальники ідентифікували як постріли. До хуліганів підійшли поліцейські. Поки правоохоронці спілкувалися з цими людьми, інспектор матчу Олександр Кострицький наказав не випускати команди на поле. Через це затримався перший тайм. Коли конфлікт вдалося владнати, матч продовжився. Гра так і закінчилася з рахунком 1:0 на користь «Олімпії». Бригада арбітрів їхала з Савинців у супроводі поліції, - йдеться на сайті. 


За попередньою інформацією правоохоронців "постріли" були вибухами звичайних петард.


- В перерві між таймами невідомі почали здійснювати зрив петард. На даний факт поліція відреагувала миттєво. Присутні вболівальники обох команд відреагували адекватно та заспокоїлись. Матч відбувся, інших порушень публічного порядку допущено не було, - повідомляє прес-служба поліції.


Відомості про подію внесли до Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Наразі поліція проводить перевірку по встановленню осіб, причетних до даної події. 


Про погрози на адресу арбітрів повідомлень не було. Надалі інцидент розглядатиме Контрольно-дисциплінарний комітет.


Результати 9 туру у Групі Б
Олімпія (Савинці) - Колос (Лазірки) - 1:0 (3:0)
Великі Кринки - Колос (Великі Сорочинці) - 2:2 (3:0-тех.)
Лубни - Харчовик (Заводське) - 4:3 (5:2)
Зоря (Староаврамівка) - Дружба (Очеретувате) - 2:6 (3:7)
Локомотив (Гребінка) - Авангард (Яреськи) - 3:1 (6:2)
Пирятин - Нафтохімік (Кременчук) - 1:2 (5:0)
Інваспорт (Полтава) - Чорнухи - 4:1 (7:2)


Доповнено


"Телеграфу" головний суддя матчу Віктор Чернишов також відмовився коментувати матч.


Зі слів очевидця події, у перерві інспектор матчу дав наказав не випускати команди на поле через звук пострілів. У той час коли лунали постріли у лісосмузі, кременчуцький арбітр знаходився у суддівській кімнаті. 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: fckolos_lazirky
Теги: футбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх