Колись виснажена Бородатка тепер шукає люблячих господарів

27.06.2018, 09:23 Переглядів: 3 301

 

Песик поки живе в Спецсервісі

Песику Бородатці близько року, його знайшли на вулиці Халаменюка. Голодна, худа, перелякана. По ній було видно, що вона не знає міста та за якими законами живуть вуличні собаки. Очевидно, що це домашня собака, яку викинули.


Лікар поставив діагноз виснаження. Страшно уявити, в яких умовах вона перебувала і що пережила. Два тижні її відгодовували у «Спецсервісі», ставили крапельниці. Після того як підгодували та підлікували, її стерилізували. Проте відпустити не можуть, тому що вона абсолютно не пристосована жити на вулиці, - повідомляють волонтери на сторінці «Благодійний Кременчук».


Незважаючи на свій стан, вона була дуже лагідна. Кинутий погляд людини ставав сигналом того, що потрібно мотати хвостиком, ставати на задні лапки, облизувати руку. Із задоволенням друже з людиною. Вона дійсно постійно показує, наскільки рада тому, що ти просто поруч. Втім вона вміє і захищати свій вольєр. Весело, але гавкає, коли приходять повз люди. Тож буде гарним другом та охоронцем. Сторожовою злісною собакою їй, звичайно, не бути, але якщо взяти до приватного будинку, то злодію непоміченим пройти не вдасться. 


Працівники «Спецсервісу» припускають, що хтось міг переплутати її з тер'єром, коли вона була маленькою, а коли з'ясувалось, що це не так, то викинули на вулицю. Як нам розповіли, це відбувається часто. Люди беруть недорого цуценят, думаючи, що вони породисті. Коли ті підростають і з'ясовується, що це не так, то їх викидають. 


Якщо ви хочете прихистити її або знайти собі друга, то телефонуйте до Спецсервісу за цими номерами: (0536) 74-12-61; (067)-203-21-97 черговий.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Благодійний Кременчук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх