Міський голова Кременчука розповів, кому довіряє свою голову і де робить «ін'єкції молодості»

22.06.2018, 18:01 Переглядів: 5 711

 

На зустрічі з молоддю мер Віталій Малецький розповів, як змінив перукаря, надавши перевагу хлопцю, який відкрив свою справу

22 червня на традиційній зустрічі з молоддю, яка приурочена до Дня молоді, мер Кременчука Віталій Малецький розповів, куди ходить стригтися, і як змінив перукаря.


Так, на початку зустрічі показали фільм про молодь Кременчука, і потім слово взяв міський голова Віталій Малецький, почавши виступ з історії зі свого життя.


- У тому фільмі є хлопець, який відкрив свою перукарню. Я побачив того хлопця, і з того часу почав ходити стригтися до нього. Ну це, знаєте, така ін'єкція молодості, яка дозволяє змінити те, що ти робив до цього 20 років. Я до цього 20 років ходив в одну й ту саму перукарню до одного й того самого майстра. Подивився фільм про Кременчук молодіжний — і змінив свій світогляд. Ну, моя зачіска теж змінилася, стала кардинальною. Я вперше, коли плобачив себе, запитав колег: ну, нормально я все зробив, правильно? Вони кажуть — правильно, по-молодіжному.


Далі він сказав, що разом з молоддю сподівається робити зміни на краще, і що всі бажають змін на краще — починаючи від зачіски і закінчуючи Кременчуком.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх