Мінінфраструктури України і Нyperloop Transportation Technologies підписали меморандум про співробітництво

19.06.2018, 14:52 Переглядів: 1 810

За участі міністра інфраструктури, представника партії «Народний фронт» Володимира Омеляна та головного виконавчого директора Нyperloop Transportation Technologies Дірка Алборна відбулась публічна дискусія «Гіперлуп в Україні». У її рамках обговорили питання розвитку швидкісного транспорту, зокрема, транспортної системи Нyperloop, а також впровадження інновацій та систем штучного розуму в транспортній галузі.


 

Володимир Омелян зазначив, що Україна має увійти до світового мейнстриму з розробки провідних технологій на транспорті:


- Нyperloop – транспорт нового покоління, який дасть світу нечувану швидкість, нечувані можливості, нечувані технології. Одним із підсумків візиту Дірка Алборна є наш чіткий намір спільно працювати над розробкою цих нових технологій – саме про це і говорить підписаний сьогодні Меморандум.


Сторони домовилися об’єднати зусилля і спільно розробляти технологію.


- По-друге, ми домовилися про спільний пошук інвесторів для цього проекту, він повинен бути комерційно успішним, це не повинна бути чергова ідея, яка дотується урядами. Це має бути абсолютно прозора бізнес-модель, яка генерує прибуток,
– додав Володимир Омелян.


Нyperloop Transportation Technologies під керівництвом Дірка Алборна стала однією з перших компаній, яка проявила зацікавленість до проекту високошвидкісного транспорту Гіперлуп. Компанія вже має договори на проектування та будівництво ліній високошвидкісного транспортування з такими країнами, як Франція, Словаччина, Австрія, Угорщина, ОАЄ та ін.




Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх