Футболістів «Кременя» вивезли в ліс, де вони провели перше тренування

19.06.2018, 07:19 Переглядів: 4 615

 

«Кремінь» укомплектувалася новим спортивним директором та будує грандіозні плани перебудови клубу

18 червня футбольний клуб «Кремінь» вийшов з відпустки під керівництвом нового тренера Ігоря Столовицького, який раніше тренував «Черкаський Дніпро».

 


Познайомившись з новим тренером футболістів вивезли до лісу, де «Кремінь» провів своє перше тренування після відпустки. Серед гравців знайомі для вболівальників «Кременя» обличчя: Андрій Сторчоус та Юрій Павлік. Двоє голкіперів та ще кілька гравців не встигли повернутися з відпустки, до тренувань вони приєднаються протягом кількох днів. 


 


До речі, тренер Сергій Ященко поки залишається в структурі «Кременя». Зараз у нього відпустка, але після відпочинку Ященко може очолити «Кремінь» U-19. 


 


Як стало відомо, МФК «Кремінь» підсилився спортивним директором Євгенієм Беруном.


  

Євгеній Іванович Берун (18 серпня 1982 рік, Кременчук) – український та російський футболіст. Вихованець кременчуцької ДЮСШ, розпочав свою професійну кар’єру у другій команді «Дніпра».

У 2001 році зіграв 5 матчів в Першому російському дивізіоні за «Ладу». Через два роки виступав у Вищому дивізіоні чемпіонату Казахстану в складі «Есиля».

У 2004 році був у заявці клубу Російської Прем'єр-Ліги «Кубань» (Краснодар). Надалі виступав за інші російські команди: «Зеніт-2» і «Спартак» (Нижній Новгород).

Потім повернувся на батьківщину, де грав за команди з нижчих українських дивізіонів. У 2010 році провів один матч в молдавській Національної дивізії за «Олімпію» з Бельц. Грав за «Зорю» Білозір’я, «Глобино» та «Dream team» на чемпіонат Кременчуцького району та багато ін.

 

Директор МФК «Кремінь» Андрій Недяк розповів, що зупинилися на кандидатурі головного тренера Ігоря Столовицького, допомагатиме  йому Євген Берун, який займатиметься селекцією та допомагатиме футболістам як на полі так і в побуті.


- Сподіваюсь можливості Євгенія допоможуть долучити в наш клуб нових футболістів, - зауважив Андрій Недяк.


 

Євген Берун - спортивний директор МФК "Кремінь" (скрин з відео з офіційного сайту "Кремінь")


Троє гравців покинули «Кремінь»


За словами Андрія Недяка на даний момент у 15 гравців закінчилися контракти.


- Двоє з цих гравців виявили бажання спробувати свої сили в інших клубах.  Ілля Ходуля й Олександр Горват на перегляді в харківському «Металісті» та «Миколаєві». – додав Недяк – Ще троє гравців: Владислав Олійник, Євген Коваленко та Олександр Квачов покинули команду.


 

Повернення кременчуцьких футболістів у «Кремінь»


Спортивний директор Євген Берун поділився планами, що чекати він наступного сезону.


- Чекати покращень, адже ми не дарма з Андрієм Дмитровичем (Недяком – ред. ) це затіювали. Цей діалог йшов не 1-2 тижні. Мною була надана кандидатура тренера Ігоря Столовицького. Цю людину знаю років з 10, і грав під його керівництвом. Це професіонал з великої букви, сподіваюсь він зможе футболістам надати нове воювання і сподіваюсь побачимо футбол нової якості, - зазначив Євген Берун. – Щодо комплектації ведеться робота. Є бажання повернути кременчуцьких футболістів:  Кошмана, Смірнова, Мурашова…


Запущення проекту U-19


У «Кременя» в планах створити команду U-19. Це стане своєрідними сходами між дитячою та дорослою командами. Щоб у гравців, які закінчують школу була можливість продовжити футбольну кар’єру у Кременчуці.


Про цілі на сезон


- На даний момент це серйозний та невідомий момент, - зауважив директор «Кременя» Андрій Недяк. – Найближчим часом відбудеться конференція ПФЛ (Професійної футбольної ліги) на якій стане відомо скільки команд гратиме у 1 та 2 лігах. Є багато передумов залишитися, але ми віримо лише документам. Поки «Геліос» не відповідає запитам ПФЛ, ще одна команда під питанням. Може нам запропонують по спортивному принципу залишитися у Першій лізі. І ми спробуємо знову зачепитися за Першу лігу.


Про спонсорську підтримку


Сьогодні, 19 червня, міська влада на чолі з мером Віталієм Малецьким, віце-мером Русланом Проценком зустрічаються з потенційними спонсорами «Кременя», які поділяться своїм баченням розвитку команди.


- Хочеться у цьому сезоні хоч трохи наблизитися до фінансової бази команд, які займають 10 місце в турнірній таблиці Першої ліги... Головне у тренера та гравців є бажання показати свої професійні якості, - сказав Андрій Недяк.


Євген Берун зауважив, що за цей час клуб зустрічався з приватним бізнесом.


- «Кремінь» – це бренд. Спілкувалися з приватним бізнесом, то 100% домовленості ще немає, але по діалогу нам з ними по дорозі. Сподіваюся з’являться нові вивіски на щитах та формі. Робота йде, - додав спортивний директор.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх