Найбільший цирк України – цирк «Кобзов», готовий дивувати, надихати і приносити радість!

25.06.2018, 08:40 Переглядів: 3 470

 

Ми відкриваємо для вас світ надзвичайних можливостей, драйву, пригод і веселощів. Видовищне шоу у виконанні кращих циркових артистів світу. Надбання 20-річного досвіду, нові тенденції в цирковому мистецтві і творча енергія колективу дарують Україні нове шоу.


Нове шоу - це вражаюче шоу для всієї родини, ексклюзивне за своєю масштабністю, яскраве феєричне дійство, яке не має аналогів в світі.

 


Вас чекають відчайдушні канатохідці з Латинської Америки, які порушують закони гравітації і підкорюють величезні металеві конструкції. Тільки на арені цирку «Кобзов» в руках артиста оживає справжня стихія - блискавка! А також магія з Італії, повітряні гімнасти, акробати, клоуни, вогняне шоу, сучасний балет і герої відомих мультфільмів.


Цирк «Кобзов» особливо цікавий для дітей. Окрім шоу, Ви зможете погуляти по цирковому містечку і відвідати цікаві виставки:

• «Міньйони» - зустрінься з жовтими веселими і смішними героями мультфільму «Нікчемний Я» і їх ватажком-злодієм Грю.

• «Кімната сміху» - перед вами відкриє двері виставка колекції клоунів, а також ви зможете помандрувати лабіринтом кривих дзеркал і отримати вихор незабутніх вражень, сміху і радості.


Унікальні костюми, оригінальна музика, світлове шоу, яскраві спецефекти і декорації ? все це і багато іншого тільки в цирку «Кобзов»!


Цирк «Кобзов» подарує Вам і Вашим близьким незабутній відпочинок!

Подробиці про шоу в Вашому місті дізнавайтеся у працівників цирку в касах міста або на сайті www.kobzov.ua. Квитки на kobzov.ua від 69 грн.


Слідкуйте за новинами Цирку «Кобзов», підписавшись на наші сторінки в соціальних мережах: Facebook, ВКонтакте, Instagram, Twitter і YouTube.




Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх