«Кремінь» вийшов з відпустки під керівництвом нового тренера

18.06.2018, 16:01 Переглядів: 3 798

Команда після місячної перерви повернулася до тренувань

Сьогодні, 18 червня, футболісти “Кременя” вийшли з відпустки. На стадіоні “Кремінь-Арена” “синьо-білі” провели розминку під керівництвом нового тренера Ігоря Столовицького, який раніше тренував "Черкаське Дніпро".  


 

Ігор Столовицький (29 квітня 1969 року в м.Черкаси) - ветеран черкаського футболу та донецького «Шахтаря» двічі очолював «Черкаський Дніпро». Під його керівництвом черкаська команда вигравала Другу лігу та ставала віце-чемпіоном Першої ліги. 48-річний тренер має титул найкращого в Другій лізі 2015 року від ПФЛ.


Допомагати Ігорю Столовицькому буде Сергій Свистун. 


 


Головний тренер “Кременя” Ігор Столовицький розповів, що над пропозицією яка надійшла від клубу довго не роздумував.


- Погодився очолити команду. На сьогодні й досі не відомо команда залишається у Першій чи у Другій лізі. Для мене, як тренера це значення немає. Я приїхав у Кременчук створити боєздатну команду. Наскільки мені це вдасться покаже час, - зазначив наставник кременчужан. - Про команду я знаю дуже мало. Якщо чесно за командою я не слідкував. Знаю, що на сьогодні команда понизилася в класі, в команді також закінчилися контракти у 15 гравців. Хочеться сформувати боєздатний колектив та виконувати ті завдання, які ставить керівництво клубу. На сьогодні, які це завдання, поки не відомо. Треба трохи почекати, може волею долі цю команду залишать у Першій лізі.


Тренер додав, що контракт поки не підписаний. Але зараз команда вже розпочала тренування й готується до першого спарингу, який відбудеться на виїзді.


- Перший спаринг запланований з першою командою “Олександрії”. Гра відбудеться в Олександрії 22 червня, - додав Ігор Столовицький.


Нагадаємо, що головний тренер “Кременя” Сергій Ященко до заключної гри з київський “Арсеналом” написав заяву на звільнення. На зустрічі з вболівальниками директор Андрій Недяк запевнив, що заяви не бачив і тренера не звільняв, але було бажання поміняти тренера і запропонувати Сергію Ященку посаду в тренерському штабі “Кременя”.



"Кремінь" у міжсезоння покинув лише один гравець - Євгеній Коваленко. Півзахисник прийшов у «Кремінь» в зимове міжсезоння з «Гірник-Спорту» Горішні Плавні. Євгеній за «Кремінь» зіграв 11 матчів та відзначився одним забитим голом.



Про втрати та можливі поповнення команди, найближчі спаринги та плани команди читайте найближчим часом на сайті “Кременчуцький ТелеграфЪ”.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх