Анатолій Гриценко на Полтавщині розповів про шляхи реформування країни, Антикорупційний суд та спецоперацію Бабченко

15.06.2018, 10:30 Переглядів: 1 654

 

13 червня, із робочим візитом у Полтаві перебував Анатолій Гриценко, лідер політичної партії «Громадянська позиція».

В межах візиту екс-міністр оборони України поспілкувався із місцевими журналістами та наголосив на головних подіях, які зараз обговорюються у країні — створення Антикорупційного суду і спецоперація за участю Аркадія Бабченка.


На думку лідера “Громадянської позиції”, президент Петро Порошенко навмисно затягнув створення Антикорупційного суду, щоб прикрити “своїх”.


    


“Питання про Антикорупційний суд було прийнято з потугами. Очевидно, що він запрацює вже після Порошенка, і буде розглядати справи посадовців вищого рівня” - говорить Анатолій Гриценко.


На думку, екс-міністра оборни, ситуація з Аркадієм Бабченком підірвала довіру до спецслужб України — як зі сторони українців, так із боку світу.


“Спецоперація могла бути успішною в одному випадку, аби впіймали велику рибу. Приміром, замовника з ФСБ, а не затримали якогось дрібного виконавця”, - вважає Анатолій Гриценко.


 Анатолій Гриценко назвав три сфери, які потребують негайного реформування: судова система, енергетична сфера та силові відомства.


“Судову систему потрібно вивести на такий рівень, щоб людина відчувала, що її майно, і вона сама, повністю захищена законом. Країні вже досить залежати від іноземного газу, ми повинні стати енергетично незалежними.  Силові структури мають бути реформовані таким чином, щоб припинили захищати владу від народу, а стали на захист країни від зовнішніх ворогів”, - наголосив лідер “Громадянської позиції” Анатолій Гриценко.


 


Анатолій Гриценко запевнив, що партія “Громадянська позиція” має кандидата в президенти і буде брати участь у виборах.


“Ніхто не зможе сказати, що за “Громадянською позицією” стирчать вуха олігархів. Ми маємо однодумців, з якими йтимемо і на президентські і на парламентські вибори. Найближчим часом ви побачите нову команду, команду, яка буде працювати не по-новому, а по-чесному” - запевнив Анатолій Гриценко.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх