НАЗК перевірить дохід кременчужанина - борця з організованою злочинністю

14.06.2018, 11:04 Переглядів: 4 608

 

Декларації Руслана Крахмільця перевірять на підставі інформації, отриманої від Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України


Національне агентство з питань запобігання корупції прийняло рішення про проведення повної перевірки електронної декларації кременчужанина, начальника Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області Руслана Крахмільця. Згідно з інформацією НАЗК декларації перевірять на підставі інформації, отриманої від Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України, за 2015, 2016, 2017 роки.


Разом з кременчужанином НАЗК перевірить декларації ще 12-ти осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2015 - 2017 роки. 


38-річний Руслан Крахмілець виходець з Кременчука нині керує прилуцькою поліцією. Має дві вищі освіти: економічну і юридичну. Десять років прослужив у міліції. Починав опером і дослужився до начальника Кременчуцького відділу по боротьбі з організованою злочинністю. У 2014 році балотувався в народні депутати України в одномандатному окрузі №146 (місто Кременчук Полтавської області). 


Минулого року начальником Прилуцького відділу поліції Русланом Крахмільцем зайнялася прокуратура. На Чернігівщині відносно Крахмільця, що не пройшов люстрацію, розпочато досудове розслідування. 


Як повідомляють місцеві ЗМІ Чернігівщини, згідно ухвали, йдеться про отримання неправомірної вигоди та зловживання службовим становищем. 


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх