Подружжя вихідців з Кавказу знімали у порно свою 4-річну доньку

13.06.2018, 15:11 Переглядів: 25 992

 

Виявили відео збоченців в інтернеті Полтавські правоохоронці

Подружжя вихідців з Кавказу знімали у порно свою 4-річну доньку. Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України. 13 червня поліцейським вдалося затримати зловмисників.


Відео порнографічного характеру з маленькою дитиною, яке оприлюднювали збоченці в інтернеті, виявили правоохоронці Полтавської області. Поліцейські відкрили кримінальне провадження та почали розслідування, у ході якого разом із співробітниками кіберполіції та прокуратури вдалося встановили особистості зловмисників. 


 

30-річний чоловік та 29-річна жінка вступали у статеві зносини зі своєю 4-річною донькою, і знімали усе це на відео. «Клієнтів» зловмисники шукали в інтернеті, пропонуючи збоченцям купити відео. Для розрахунку користувалися криптовалютою. 


 


13 червня у найманій квартирі подружжя у Дніпропетровській області провели обшук. Вилучили техніку, яку подружжя використовувало для створення та розповсюдження порнографічних матеріалів.


«Після того, що робила зі своєю донькою затримана, її неможливо назвати мамою. Я не можу розповісти все те, що ця істота робила з дитиною, але на мою думку, цю жінку вже не виправити», – зазначив перший заступник глави Нацполіції В’ячеслав Аброськін.


Відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів, що містять дитячу порнографію, або примушування неповнолітніх до участі у створенні творів, зображень або кіно- та відеопродукції, комп'ютерних програм порнографічного характеру). Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі. 

Автор: Юлия Волынская Джерело фото: ГУ НП
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх