Найкращим вчителям від випускників школи №16

23.06.2018, 11:00 Переглядів: 7 077

 

Сьогодні нарешті настав той день, про який ми так довго мріяли, на який чекали з нетерпінням. Сьогодні свято «Випускного вечора», нашого випускного вечора. Ми, випускники Кременчуцької школи № 16, хочемо висловити подяку усьому педагогічному колективу нашого навчального закладу.


 


Ми йдемо зі школи й розуміємо, що нічого вже не повернути, не повторити, не змінити. Позаду залишилося яскраве, насичене подіями шкільне життя, де прощали нам провини й помилки, де нас розуміли, намагалися допомогти, навчити, підтримати.


Школа стала для нас другою домівкою. Вчителі дали нам необхідні знання, разом з якими ми отримали й перший життєвий досвід. Щоправда, цей досвід ще не зовсім великий, але закладені в ньому основні правила життя базуються на справедливості й доброті.

В школі ми дружили, допомагали один одному у вирішенні завдань і життєвих проблем, разом перемагали й ділили гіркоту поразок, раділи успіхам один одного і намагалися розрадити в біді.


І завжди Ви, Дорогі наші Вчителі, були поруч, завжди були готові зрозуміти й допомогти.

А ми часто не усвідомлювали цього й ображалися на Вас, нерідко й самі Вас кривдили. Вибачте нас за це.

Ви допомагали нам рости й розумнішати. Ви вчили нас не лише читати й рахувати, але ще й думати і відповідати - не тільки біля дошки, але й за свої вчинки.


 


Ми не обіцяємо, що не робитимемо помилок в словах та рішеннях, ми не обіцяємо, що станемо прославленими та великими, але ми завжди пам'ятатимемо Ваші уроки добра, справедливості, толерантності, чесності.

Ми намагатимемося поводитися так, щоб в майбутньому Вам ніколи не було за нас соромно. Ми дбайливо зберігатимемо шкільні спогади не лише в фотоальбомах, але і в своїх серцях.

Щиро вдячні! Ми любимо Вас і збережемо найсвітліші спогади про школу і ваші уроки на все життя.
З повагою Ваш 11-й клас.





Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх