Кременчуцькі залізничники та їх «італійський страйк» показали в програмі «Гроші» на «1+1»

5.06.2018, 17:28 Переглядів: 4 593

 

Профспілки та «Укрзалізниця» ведуть переговори, щодо підготовки проекту колективного договору

Кременчуцькі залізничники та їх «італійський страйк» показали в програмі «Гроші» на «1+1». 4 червня відео з'явилось на Youtube.


Нагадаємо, що страйк залізничники оголосили 14 травня. З тих пір, вони діють виключно за інструкціями: не працюють понаднормово і відмовляються їздити на несправному транспорті. 


Голова вільної профспілки залізничників кременчужанин Сергій Москалець розповів журналістам, що в результаті страйку, слідом за залізницею, зупиниться вся країна, адже її економіка працює «з коліс».


- В основному, під пасажирські та приміські поїзди видають локомотиви, які мають несправності. Наприклад, відключення тягових двигунів. - каже Сергій. - Адже грузовому потягу, йому сила потрібна, щоб вести. А для пасажирського можна й з відключеними двигунами пустить. Але ж це може призвести до аварії. Нас силою змушують їхати!



Сьогодні, 5 червня, на сайті «Укрзалізниці» з'явилась інформація про те, що Вільна профспілка залізничників, Вільна профспілка машиністів, Профспілка залізничників та транспортних будівельників та адміністрація ПАТ «Укрзалізниця» створили спільну робочу комісію для ведення переговорів і підготовки проекту колективного договору. Склад комісії був сформований всіма сторонами колективних переговорів.


Таким є один із підсумків засідання робочої комісії, що відбулося 4 червня в головному офісі компанії. Проект колективного договору схвалено за основу з розбіжностями.  Проект колективного договору ПАТ «Укрзалізниця» буде направлено на обговорення до трудового колективу, після чого всі пропозиції знову опрацює комісія й останню версію проекту винесе на розгляд конференції трудового колективу товариства.


Після схвалення проекту колективного договору конференцією, розпочнеться етап розробки колективних договорів на рівні регіональних філій та філій.

Автор: Руслана Горгола Відео: Телеканал 1+1 Джерело відео: youtube.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх