Кременчуцьких старшокласників вивезли на полігон постріляти бойовими набоями з АК-74

23.05.2018, 13:13 Переглядів: 3 012

 

Стрільби для школярів організували вперше за багато років

18-21 травня кременчуцьких старшокласників вивезли на полігон постріляти бойовими набоями з АК-74, повідомляє прес-служба Полтавського
обласного військового комісаріату.


Стрільби для школярів організували вперше за багато років. Організатором - Полтавський обласний військовий комісаріат та Департамент освіти і науки облдержадміністрації.


Навчання проходили одночасно на кількох військових полігонах області, зокрема й під Полтавою. Школярі приїздили на визначені комісаріатом і військовими частинами стрільбища відповідно до узгоджених графіків.


На військовому стрільбищі 179 навчально-тренувального центру військ зв’язку Збройних сил України, досвідчені військовослужбовці-викладачі й курсанти Полтавського військового коледжу проводили заняття за тематикою:

  • вогнева підготовка – стрілецька зброя й поводження з нею, правила стрільби по нерухомих цілях і цілях, що з’являються, загальні поняття балістики, ручні гранати й поводження з ними;
  • тактична підготовка – індивідуальні дії солдата і взаємодія у складі двійок, груп, дії солдата у складі бойових груп, відділення, техніка безпеки при проведення стрільб бойовими набоями з АК-74.

Крім того, інструктори роз’яснювали молоді, як стати професійним військовим, вступивши до їхнього навчального закладу та умови проходження служби в механізованих бригадах оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: kremen.gov.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх