Анатолій Гриценко на думку соціологів може стати наступним Президентом України

16.05.2018, 10:00 Переглядів: 4 690

 

Соціологи пророкують лідеру «Громадянської позиції» впевнену перемогу у другому турі Президентських виборів, а партії — проходження до Парламенту

Одразу кілька авторитетних соціологічних служб — КМІС, СОЦІС, «Рейтинг» зафіксували чергове зростання рейтингу Анатолія Гриценка та партії «Громадянська позиція». Екс-міністр оборони, який має найбільшу довіру з боку українців з поміж усіх політиків, також отримав значну електоральну підтримку.


 


Так, згідно із опитуваннями, яке днями оприлюднив Київський міжнародний інститут соціології (КМІС), у рейтингу кандидатів в 1 турі Анатолій Гриценко вже другий. За нього готові віддати голоси 6,3% українців, що лише на 1,7% менше ніж, в Тимошенко, яка наразі очолює рейтинг. Якщо ж взяти до уваги тільки респондентів, які гарантовано планують взяти участь у виборах, то відсоток підтримки Анатолія Гриценка — 12, 7. У той же час, за результатами соцдосліджень, у другому турі у цій парі переможе саме Анатолій Гриценко. Згідно із результатами опитування, проведеного КМІС, лідер «Громадянської позиції» взагалі перемагає будь-кого із опонентів.


Анатолій Гриценко перемагає:

  • Петра Порошенка (27,5% - у Гриценка, 11,3% - у Порошенка),
  • Юлію Тимошенко (22% - у Гриценка, 18,5% - у Тимошенко),
  • Святослава Вакарчука (22,5% - у Гриценка, 20,8% - у Вакарчука),
  • Володимира Зеленського (24,2% - у Гриценка, 20,6% - у Зеленського).


У опитуваннях компанії «Соціс» серед тих, хто піде на вибори і визначився із кандидатом, за Президента Анатолія Гриценка готові віддати свої голоси 9 % виборців. А соціологічна група «Рейтинг» в аналогічних замірах, дає лідеру «Громадянської позиції» 10,9% голосів і чисте друге місце. При цьому опитування зафіксувало у Гриценка найменший антирейтинг з поміж усіх кандидатів — він, приміром, удесятеро менший за чинного Президента.


 


Так само високою є й електоральна підтримка у «Громадянської позиції», очолюваною Анатолієм Гриценко.

КМІС віддає «Громадянської позиції» 11,5% голосів (серед тих, хто визначився із вибором) і чисте друге місце у змаганнях до Верховної Ради України.


Згідно із опитуваннями СОЦІСу, у «Громадянської позиції» теж друга сходинка і 9,6 % підтримки виборців. Так само, на другій сходинці партія розташувалася і в опитуваннях групи «Рейтинг».


«Все більше українців довіряють «Громадянської позиції» та її лідеру Анатолію Гриценку. Він є політиком номер один, якому вірить український народ. Це свідчення того, що наша команда рухається в правильному напрямку — до перемоги на виборах і реальних змін в Україні. Ми не на словах, а на справах маємо виправдати довіру українців. І наша команда, до якої сьогодні приєднуються інші представники демократичного табору, неодмінно це зробить!», - наголосив голова Полтавської обласної організації «Громадянська позиція» Василь Перепелиця, коментуючи результати останніх соцдосліджень.

Прес-служба Полтавської обласної організації партії «Громадянська позиція»

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх