Шановні споживачі теплоенергії Кременчуцької філії ПАТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»

10.05.2018, 17:24 Переглядів: 14 478

 


 Щорічно, після закінчення опалювального сезону, енергопостачальна компанія ПАТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» проводить відповідні звірки та перерахунки з районними Управліннями праці та соціального захисту (як інші надавачі послуг) по споживачах, які отримують пільги та субсидії. Відповідно до проведеної звірки УПСЗН було виявлено помилкове застосування коригуючого коефіцієнту для розрахунку розміру витрати теплової енергії на потреби централізованого опалення. Невірний перерозподіл нарахувань між обсягами, що повинен сплачувати безпосередньо споживач, та розпорядними коштами, застосовувався виключно до окремих багатоквартирних будинків, обладнаних будинковим лічильником теплової енергії. Тож протягом опалювального сезону був застосований більший коефіцієнт, що зменшував фактичні нарахування споживачам.


Відповідно до додатку №2 Постанови Кабінету Міністрів України від 06.08.2014р. №409, у квітні працівники абонентського відділу Кременчуцької філії провели відповідні звірки та здійснили перерахунок з урахуванням вказаних зауважень.


Наголошуємо, що всі нарахування за фактично спожиту теплоенергію були здійснені вірно, помилково визначений лише пільговий розподіл згідно з соціальною нормою.

 

Шановні споживачі! Товариство діє виключно в рамках законодавства України. Поставтеся, будь ласка, з розумінням до ситуації, що склалася. 

 

Адміністрація ПАТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»








 

Автор: на правах рекламы
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх