Надія є: «Кремінь» у більшості вириває перемогу в «Гірник-Спорту»

22.04.2018, 17:52 Переглядів: 5 208

 

Кременчуцька команда покидає "зону вильоту" й підіймається на 14 сходинку в турнірній таблиці

22 квітня футболісти "Кременя" зіграли з "Гірник-Спортом". «Кременю» вдалося перервати програшну, не забивну серію, яка тривала три матчі.


«Кремінь» - «Гірник-Спорт» - 2:0

Голи: Степанчук 7’, Янаков 59’

Попередження: Ходуля 28’ – Єфремов 43’

Вилучення: Сидоренко (38), «Гірник-Спорт» 

«Кремінь»: А.Олійник, Бичков, Ходуля, Ченбай, Курелєх, Бєлоусов (Янаков 46), Піскун (Квачов 55), Вовкодав, Горват (Коваленко 60), Степанчук, Тимченко (к) (В.Олійник 77). Запасні: Онопко, Іванченко, Богданов. Головний тренер – Сергій Ященко

«Гірник-Спорт»: Поштаренко, Цапій (к) (Пінчук 61), Сидоренко, Носарєв, Фаюк (Бафталовський 77), Єфремов (Батюшин 66), Боровський, Кунєв (Білоус 74),  Панасенко, Павлик (Кравчук 39), Шевчук. Запасні: Камінський, Скарлош. Головний тренер – Сергій Пучков



Команди розпочали матч без розвідки боєм. Перший удар по воротах суперника наніс Панасенко, але м'яч пройшов повз ворота. Відповідь від господарів поля не забарилася: Степанчук після удару Вовкодава зіграв на добиванні. Потужний удар від Сергія Степанчука перервав програшну серію без голів, яка тривала 277 хв (поразка від Руху - 0:1, Полтави - 0:2 та Волині - 0:3).

 

Накал на полі збільшувався «Гірник-Спорт» прагнув відігратися, а «Кремінь» - збільшити перевагу. Небезпечні моменти виникали біля обох воріт: Павлик пробив повз ворота, Горват не скористався вкиданням від Богданова, Фаюк будучи в положенні поза грою виходив один на один з голкіпером, а Піскун потужним ударом пробивав у дальній кут.

 

На 38 хвилині Дмитро Сидоренко намагаючись врятувати свою команду від другого пропущеного сфолив на Степанчуку - арбітр показав пряму червону, залишивши «Гірник-Спорт» у меншості.

 

До перерви капітан «синьо-білих» Ігор Тимченко міг подвоїти рахунок ,але не зміг скористатися виходом один на один.

 

У другому таймі «Кременю» вдалося скористатися чисельною перевагою. Після атаки лівим флангом Іван Янаков з легкістю переправив м'яч у ворота. До кінця гри ще залишалось півгодини, але рахунок на табло так і залишилось - 2:0.


День сьогодні не такий, як уявляли ми.

Світ - два кроки від весни, два кроки від зими.

Більше не лякають нас уламки їхніх стін,

Нам залишилось пройти найвищу із вершин...

І може наші очі роз'їдає дим -

Та ми не помічаєм, бо вогонь - наш побратим.

Наші очі заливає піт - та ми не закриваєм їх

І дивимось на світ, і далі йдем!.., - лунала пісня "Океан Ельзи" на стадіоні після перемоги «Кременя»

 

Перемога у грі з сусідами дарує надію, «Кремінь» йде далі покинувши зону вильоту. Від найближчих переслідувачів, які хочуть зберегти прописку у Першій лізі розділяє всього 1 очко. Попереду у «Кременя» нелегкий календар, залишилося 5 ігор: «Десна», «Балкани», «Авангард», «Жемчужина», «Арсенал». Але «Кременю» в силах підкорити свій Еверест - залишитися у Першій лізі.


Джокер "Кременя", який вийшов на заміну у другому таймі, прокоментував "Телеграфу" гру та кому присвятив гол. Івану Янакову задобилося лише 13 хвилин, щоб відзначитися у ворота суперника.  


  

- Перемогли за рахунок колективу, ми вийшли як одне ціле! Нам потрібна була ця перемога! Перший тайм пацани могли забивати не один, як мінімум два голи. Втім повинні були вирішити результат гри ще до перерви ... пресингувати суперника, змушували їх помилятися. Так і заробили вилучення. Після, стало трішки легше, і ми довели гру до логічного завершення. Гол присвятив моїм дівчаткам, - поділився після гри півзахисник "Кременя" Іван Янаков.


Головний тренер «Кременя» Сергій Ященко:

- Сьогодні ми виконали те, що намітили. Зіграли майже без грубих помилок, тому такий результат. У нас сьогодні було багато моментів, рахунок міг бути більшим. Тим не менш я вдячний хлопцям, що вони довели гру до кінця й на “нуль”. Якщо ми й надалі так гратимемо ігри, не залежно від суперника, то буде результат і зовсім інша позиція в турнірній таблиці.


Наставник «Гірник-Спорту» Сергій Пучков:

- Не вдалося достукатися до хлопців за цей проміжок часу. Ще не зіграли 4 гравці основного складу, які отримали травми. Сьогоднішня гра показала, що ми зарано випустили футболістів, які в запасі. Не хочу нікого виправдовувати, але не може команда виходити і так грати: залишити на 38 хв команду в меншості коли команда грає за вітром. Мабуть «Кременю» необхідна була ця перемога. А наші футболісти десь літають, "космонавти". Нічого, опустимо їх на землю.


Результати 29 туру

«Арсенал» - «Жемчужина» - 2:0
«Черкаський Дніпро» - «Авангард» - 2:1
«Нафтовик-Укрнафта » - «Балкани» - 1:1
«Суми» - «Десна» - 0:2
«Кремінь» - «Гірник-Спорт» - 2:0
«Інгулець» - «Волинь» - 1:0
«Оболонь-Бровар » - «Рух» - 0:1
«Миколаїв» - «Полтава» - 2:1
«Геліос» - «Колос» - 1:2


Турнірна таблиця

  


Розклад 30 туру, 28 квітня

«Волинь» - «Геліос»

«Рух» - «Миколаїв»

«Гірник-Спорт» - «Оболонь-Бровар»

«Десна» - «Кремінь»

«Балкани» - «Суми»

«Авангард» - «Нафтовик-Укрнафта»

«Жемчужина» - «Черкаський Дніпро»

«Полтава» - «Інгулець»

«Колос» - «Арсенал»

 

28 квітня о 17.00 "Кремінь" в Чернігові зіграє з "Десною", а 2 травня прийме "Балкани". 

Фото: Олександр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Олександр Попенко Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх