Шайба, потрапивши у голову хокеїсту «Кременчука», вибила його з матчу збірної України

19.04.2018, 12:32 Переглядів: 3 223

 

Гравець так і не повернувся на лід 

17 квітня на Чемпіонаті світу з хокею юніорська збірна України билася з фаворитом турніру – Угорщиною. Як повідомляє прес-служба ХК «Кременчук», українська збірна перемогла у нелегкому поєдинку з рахунком – 4:3.


Поєдинок юніори почали з активних атак, пресингуючи супротивника і не випускаючи його зі своєї зони, і на екваторі першого періоду це дало свої плоди - Фелікс Морозов точним кидком пробив голкіпера угорців і відкрив рахунок в матчі, проте ще до першої перерви угорська команда змогла зрівняти рахунок.


На старті другої двадцятихвилинки українці подвоїли свою перевагу, завдяки шайбам Фелікса Морозова і Микити Круглякова, довівши рахунок до комфортних 3:1. А в заключному періоді Дмитро Даниленко зміг фактично гарантувати перемогу «юніорки», зробивши камбек для угорців неможливим.


Однак, до фінальної сирени збірна Угорщини змогла ще двічі відзначитися в українських воротах, але до перемоги матч довести так і не зуміла.


Через травму не дограв до кінця матчу нападник ХК «Кременчук» Гліб Кривошапкін. В голову форварда у першому періоді потрапила шайба і він більше не виходив на лід. А в середині третього періоду ще й голкіпер Артур Оганджанян, різко перемістившись в кут своїх воріт, травмував ногу і покинув лід на ношах.



 
18 квітня нападник «Кременчука» Гліб Кривошапкін та голкіпер Оганджанян не були заявлені на гру з італійцями. До речі, в цьому матчі  збірна України обіграла збірну Італії й вийшла на перше місце в турнірній таблиці.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх