В кінці робочого дня: а над вами знущалися в школі?

18.04.2018, 18:02 Переглядів: 4 427

 

Pianoбой представив кліп про буллінг

10 квітня український музикант і співак Дмитро Шуров, відомий під псевдонімом Pianoбой, випустив новий кліп на тему шкільного булінгу. Як співак заявив на власній сторінці в Facebook, ця відеоробота присвячується «не таким, як усі».


- Не бійтеся бути собою, навіть якщо ви не схожі на більшість. Ті, хто нас любить, роблять нас сильними, а ті, хто ненавидить - нестримними. Кожна людина унікальна в світі. А все, що тебе не вбиває, нехай тебе не лякає, - пишуть в передісторії до кліпу.


За сюжетом школяр піддається різним формам гоніння від своїх однокласників, стикається з бездіяльністю вчителів та байдужістю батьків. У всіх головних ролях знялися діти, а сам Дмитро Шуров зіграв роль шкільного прибиральника, який з'явився у кліпі лише кілька разів.



За даними UNICEF, 67% дітей в нашій країні стикалися з проблемою цькування. А за даними Українського інституту дослідження екстремізму, 8 із 10 дітей стикаються із різними проявами гоніння. 80% дітей рано чи пізно стають жертвами шкільного булінгу


Якщо ви помічаєте, що ваша дитина відмовляється йти до школи, не має друзів, часто проводить час на самоті, не будьте байдужими – поговоріть!

Довідково:


Цькування, булінг (англ. bully — залякувати, цькувати, задирати) — прояв агресії з подальшим залякуванням особистості і появою можливості її повного підпорядкування собі і своїм інтересам. Така поведінка дає можливість людині самоствердитися за рахунок когось, заслужити собі загальний авторитет. Насправді задирака приховує свою неспроможність і слабкість.


Автор: Руслана Горгола Відео: PIANOБОЙ Джерело відео: youtube.com

А над вами знущалися в школі?

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх