Футболісти «Кременя» мінімально поступаються на виїзді

18.04.2018, 16:07 Переглядів: 3 207

 

Кременчужани не змогли переломити хід гри

18 квітня футболісти "Кременя" мінімально поступилися на виїзді "Руху". Єдиний м'яч “Кремінь” пропустив у додатковий час першого тайму. До перерви у ворота “синьо-білих” відзначився Борис Баранець - зіграв на добиванні, після того як Онопко не зміг втримати м'яч від удару Зубара.

 

«Рух» - «Кремінь» - 1:0

Голи: Борис Баранець 45+1

Попередження: І.Білий, 40; Хомченко, 85 – Курелєх, 35

«Рух»: Дяченко, Заставний, Никитюк, І.Білий, Писко, Чепелюк (Макар, 76), Б.Баранець, Г.Баранець (Хомченко, 68), Грисьо (Б.Білий, 15), Козак, Зубар. Запасні: Ільющенков, Шевчук. Головний тренер: Андрій Кікоть

«Кремінь»: Онопко, Курелєх, Ходуля (Степанчук, 87), Ченбай, Ентін (В.Олійник, 74), Бєлоусов, Піскун (Квачов, 61), Вовкодав, Горват (Коваленко, 81), Янаков, Тимченко (Богданов, 78). Запасні: Олійник А. Головний тренер: Сергій Ященко 



Їх розділяють 13 очок в турнірній таблиці, але ж хто туди дивиться, коли гра принципова для обох команд. «Рух» після прикрої поразки від «Сум» хотів реабілітуватися перед рідними вболівальниками (рішенням Комітету арбітрів через низькі показники роботи тимчасово відсторонили від арбітражу арбітра Павлюка О.А. та спостерігача арбітражу Дяденко В.П. - ред.). «Кременю», як повітря необхідні очки, щоб покинути "зону вильоту" й залишитися у Першій лізі. Кременчуцький клуб не з тих, який одразу підніматися в класі, востаннє пройшло ціле покоління вболівальників, поки «Кремінь» зміг відродитися й повернутися у Першу лігу.


З перших хвилин команди розпочали перевіряти голкіперів на міць. Григорій Баранець вже на 2 хвилині пробив повз ворота, а за кілька хвилин з ударної позиції пробивав Сергій Вовкодав. Небезпечний момент видав Козак, який отримав передачу від Зубара, але скористатися можливістю не зміг. «Кремінь» тут же огризнувся пострілом Горвата, але удар пройшов вище воріт. Згодом Богдан Баранець пробив під поперечину, але Віталій Онопко надійно зіграв у воротах. У доданий арбітром час Богдану Баранцю вдалося відкрити рахунок – переграв голкіпера кременчужан. Прикрий гол, який вирішив результат всієї гри.



У другому таймі «Кремінь» не збавляв обороти. Можливість зрівняти рахунок мав Іван Янаков, але голкіпер Дяченко кілька разів рятував свою команду. 2:0 на табло й «Кремінь» залишається у «зоні вильоту».


Після гри головний тренер “Кременя” Сергій Ященко зазначив:

- Не першу гру ми пропускаємо необов'язкові голи. Дрібні помилки призводять до того, що результат не на нашу користь. Другий тайм мені сподобався, ми намагалися грати до кінця, показували хороший змістовний футбол. Тим не менш клас суперників вищий. Не будемо робити помилки, будемо забивати - будемо перемагати.



Наставник “Руху” Андрій Кікоть:

- Важка перемога. Не все вийшло, що ми задумували. Добре, що забили в кінці 1 тайму. І в другому таймі був 100% момент, згодом хлопці відійшли (від воріт суперника на свою половину - ред.) боялися за результат. У нас великі кадрові проблеми, пропустили матч троє людей й підсилити гру не було ким. Хлопці це бачили і десь підсили на свою штрафну.

 

Результати 28 туру 

«Рух» - «Кремінь» - 1:0

«Гірник-Спорт» - «Суми» - 1:0

«Десна» - «Нафтовик-Укрнафта» - 4:1

«Балкани» - «Черкаський Дніпро» - 1:0

«Авангард» - «Арсенал» - 1:0

«Геліос» - «Інгулець» - 0:2

«Волинь» - «Миколаїв» - 0:1

«Полтава» - «Оболонь-Бровар» - 2:1

«Колос» - «Жемчужина» - 1:0


Турнірна табиця

  


Розклад 29 туру

22 квітня
«Арсенал» - «Жемчужина»
«Черкаський Дніпро» - «Авангард»
«Нафтовик-Укрнафта » - «Балкани»
«Суми» - «Десна»
«Кремінь» - «Гірник-Спорт»
«Інгулець» - «Волинь»
23 квітня
«Оболонь-Бровар » - «Рух»
«Миколаїв» - «Полтава»
«Геліос» - «Колос»


22 квітня о 16.00 «Кремінь» вдома на стадіоні «Кремінь-Арена» прийме «Гірник Спорт» з Горішніх Плавнів. А на 28 квітня панується виїзна гра з "Десною" Чернігів. 

Автор: Альона Душенко Джерело відео: Ruh TV
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх