«Кремінь» програє «Хіміку-2» у другому матчі зустрічі

17.04.2018, 19:25 Переглядів: 2 051

 

Кременчуани двічі зазнають поразки  

Сьогодні, 17 квітня, баскетбольний клуб "Кремінь" провів другий матч з "Хіміком-2" у боротьбі за 5-8 місце в серії плей-оф. На жаль, наші баскетболісти зазнали другої поразки з рахунком - 67:88. 


На цей матч "слонів" з капітнською пов'язкою виводив Олексій Чигринов, Богдан Байда на гру не виходив. Другий матч поспіль в заявку потрапив Альберт Кравець, який відновлюється після піврічної реабілітації, але на жаль він так і не вийшов на поле. 


"Хімік-2" - "Кремінь" - 88:67 (26:17, 21:11, 22:17, 19:22)

"Хімік-2": Рахімшаіков, Николаенко, Клевзуник, Козак, Базима - Шавгаров, Головчик, Горячий, Ковляр, Івашов, Скіра, Фреш-Стаханов

"Кремінь": Чигринов, Кадигроб, Сергеєв, Михайленко, Постіл - Шаповал, Радченко


Як повідомляє прес-служба БК “Хімік”, лідери гостей Чигринов і Кадигроб в першій чверті принесли своїй команді 11 очок на двох, але южненці зі старту зустрічі перевершували гостей в командних взаємодіях, і крім дальнього кидка і проходу під кільце використовували свій улюблений стиль - швидка гра від проходу, і це їм забезпечило 9 очок переваги вже під кінець перших десяти хвилин зустрічі.

 

На початку другої чверті відмінний відрізок видали великі "Хіміка-2" - спочатку Николенко два з фолом, потім Клевзунік вдало завершив три атаки поспіль з-під кільця. А враховуючи, що пропустили господарі за чотири хвилини тільки два пункти, перевага зросла до 18 очок - 37:29.

 

З середини чверті гра дещо вирівнялася, команди обмінялися дальніми кидками (Козак - Радченко), потім пішла серія атак з-під кільця, і в цілому різниця збереглася до великої перерви – 47:28. Ця обставина дозволила наставнику южненців у другій половині більше часу надати молодим гравцям, і вони намагалися виправдовувати довіру тренера. Далекими влученнями відзначилися Івашов і Ковляр, Фреш-Стаханов.

 

У заключній десятихвилинці в команді гостей відзначимо Михайленко, шість очок за три хвилини ігрового часу, як і раніше вдало атакував здалеку Чигринов, він додав ще дві "троячки" до своїх вже трьом забитим раніше. В "Хіміку-2" Головчик заробив 11 очок, три енд-уана і важкий прохід під кільце.


 

 

Зазначимо, що у головного тренера Євгена Федорова в порівнянні з “Хіміком-2” не така велика лавка запасних. Якщо у господарів основну п'ятірку підсилювали 7 гравців, то у нас лише двоє. “Кремінь” продовжує виконувати основне завдання - награвати найблищий резервний склад команди, тому у матчах за 7-8 місце має зустрітися з “Маріуполем”, який двічі поступився “Золотому віку”. Матчі відбудуться 21 та 22 квітня у Маріуполі.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: БК "Хімік"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх