«Дніпро замість ванни». Сумний прогноз для Раківки від КВБЗ: гарячої води не буде півроку

11.04.2018, 12:43 Переглядів: 4 524

За інформацією КВБЗ, борг «Теплоенерго» перед ТЕЦ цього підприємства складає 40 мільйонів гривень. Керівництво КВБЗ звинувачує мера Малецького.

Як повідомлялося, відучора на Раківці, яка отримує теплоносій від ТЕЦ Крюківського вагонзаводу, разом з теплом відключили гаряче водопостачання.




На сайті КВБЗ виклали свої пояснення цій ситуації. Повідомлення має назву «Дніпро замість ванни». Цитуємо:

 

«Видно, саме таку перспективу на найближчі півроку підготували мешканцям Раківки міський голова Кременчука Віталій Малецький зі своєю командою та підпорядковане їм КП «Теплоенерго». Адже комунальне підприємство вперто не виконує свої зобов’язання щодо сплати заборгованості перед ПАТ «КВБЗ» за спожитий теплоносій».

 

За даними головного енергетика КВБЗ Олега Константинова, станом на перше квітня «Теплоенерго» заборгувало ПАТ «КВБЗ» близько 40 млн грн. Це у свою чергу спричинило виникнення у КВБЗ боргу перед НАК «Нафтогаз України». Наслідок цього ланцюжка: «Нафтогаз» не виділив для ТЕЦ КВБЗ ліміти на газ для підігріву води з 10 квітня (на цю дату якраз завершився опалювальний сезон).

 

«Немає грошей - немає газу, а, відповідно, немає можливості забезпечити жителів мікрорайону гарячою водою. Тому ще раз хочемо наголосити: провини ТЕЦ КВБЗ в тому, що Раківка сьогодні залишилася без гарячої води – немає», - йдеться у повідомленні підприємства.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх