«Цікавість - то шило в мішку»: повен зал кременчужан слідкував за історією кохання нью-йоркських роззяв

2.04.2018, 16:31 Переглядів: 3 109

 

«Всупереч твердженням усіх охочих до метафор, можна врятуватися від смертельних випарів анчара, можна, якщо дуже пощастить, підбити око василіскові, можна навіть утекти від невсипущого Цербера або Аргуса; але ніхто, живий чи мертвий, не може уникнути погляду цікавої людини, яку сама природа наділила надзвичайно гнучкою, майже гумовою шиєю»

1 квітня, у День Сміху, кременчуцький театр Liberty переніс повну малу залу глядачів у Нью-Йорк - місто роззяв. Актори, у рамках «Театральної весни», показали кременчужанам «Комедію цікавості».


«Комедія цікавості» - невеличке оповідання О.Генрі про історію кохання двох нью-йоркських роззяв Уїльяма Прая та Вайолет Сеймор, які більше за все на світі любили бути очевидцями. Вони настільки любили пробиватися крізь натовп, щоб побачити «те, на що всі хотіли дивитись», що не з'явились на власне весілля.


Liberty перетворили оповідання на 45-хвилинну дотепну виставу з піснями, танцями та справжнісінькими акробатичними трюками. І не дарма - подивитися на роззяв набилася повна мала зала глядачів, які вдячно реагували сміхом на жарти акторів. Глядачів виявилось так багато, що всі охочі не помістились на новеньких стільцях, які встановили напередодні вистави. Тож довелося залишити частину старих крісел! Але директор МПК Сергій Ситник пообіцяв, що це - востаннє і надалі, всі охочі театрали матимуть вміщатися на 180 нових зручних стільцях;)


Уже 4 квітня о 18.00 театр «Арлекін» Кременчуцького педагогічного коледжу запрошує кременчужан на виставу «Прощавай, Яре!».

Фото: Александр Попенко
Автор: Руслана Горгола Фото: Александр Попенко
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх