У Полтавській ОДА провели молитовний сніданок

30.03.2018, 16:01 Переглядів: 2 471

Сьогодні в облдержадміністрації відбувся молитовний сніданок, присвячений Великодню. Зібралися представники обласної влади, духовенство та громадськість.


 

На сніданку обговорювали важливі питання, разом молилися та слухали церковні пісні.


Присутні на заході: голова Полтавської ОДА Валерій Головко, перший заступник голови Андрій Пісоцький, заступник голови облдержадміністрації Роман Товстий, керівники структурних підрозділів, священики та громадськість.


Священики, під час своїх виступів, розповіли про історичне значення Воскресіння Ісуса Христа та про страсний тиждень, який передує Великодню.


 


Настоятель парафії Пресвятої Трійці УГКЦ у Полтаві, отець Юрій Кролевський зазначив, що у ці дні ми згадуємо терпіння Ісуса Христа:


— Терпіння — необхідний елемент, який викуповує людство зі страждань. Воно направлене на те, щоб було нове життя. Найбільший гріх нашого народу — роз’єднаність, невміння спілкуватися, непошанування одне одного і влади. За ці гріхи ми сьогодні покутуємо в Україні.


 


Як зазначив Валерій Головко, це стало традицією, коли разом збирається духовенство, громадськість і влада:


— Сьогодні була приємна розмова на тему вічності, любові до ближнього. Під час молитовного сніданку говорили про майбутнє України та згадували минуле. На жаль, зараз ми платимо велику ціну для спокійного майбутнього. Впевнений, що віра у краще і підтримка здолає будь-як негаразди.


 


Перший заступник голови Полтавської ОДА Андрій Пісоцький наголосив, що такі заходи важливі, адже сприяють консолідації.


— Ми стоїмо на шляху успішної і єдиної України. Варто спільно вирішувати проблеми, адже тільки так ми досягнемо бажаного. Наразі маємо розуміння, підтримку, достатні фінанси та перспективи розвитку країни. Вірю, нам все вдасться і вже незабаром будемо жити у мирній, комфортній державі, — поділився Андрій Пісоцький.


 


Обговорювали і прийдешнє свято — Великдень. До нього віруючі готуються впродовж семи тижнів Великого Посту. Цього року воно припадає на 8 квітня.



Прес-служба Полтавської ОДА

Автор: прес-служба
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Твоя влада:

Проект «Твоя влада» - офіційна сторінка Полтавської обласної держадміністрації

«ТВОЯ ВЛАДА». ПРО ПРОЕКТ

Комунікаційні майданчики розвиваються з неймовірною швидкістю. Обласна влада повинна користуватися ними для ефективного зв’язку з мешканцями Полтавщини.

Відкритість — є одним із головних пріоритетів Полтавської ОДА. Наша структура працює над цим, щоб якомога ефективніша налаштовувати зв’язок з усіма жителями нашої області.

Прес-служба Полтавської ОДА намагається по максимуму використовувати наявні наразі майданчики для комунікації: газети, телебачення, живе спілкування з людьми. Але вже очевидно, що велику частину інформаційного поля зараз займає саме онлайн.

На початковому етапі ми налагодили комунікацію через соціальні мережі: почали інформувати користувачів «Facebook» та «Twitter» про нашу діяльність та робити все можливе, щоб спілкування було діалогом, а не монологом.

Наступний крок — це більш ефективне інформування полтавців про нашу діяльність через інтернет-видання. Полтавська ОДА активно співпрацює з цим видом медіа. Зараз ми відкриваємо проект «Твоя влада», щоб мати можливість показати роботу обласної влади, провести читача коридорами ОДА, познайомити з її працівниками.

Ми готові до діалогу з кожним. Готові до діалогу з Тобою. Тому що ми — Твоя влада.

Прес-служба Полтавської ОДА

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх