На «районі з поганою славою» у Кременчуці відкрили дільничний пункт поліції

23.03.2018, 17:30 Переглядів: 7 852

 

Дільничний пункт поліції сприятиме покращенню криміногенної ситуації у мікрорайоні

У Крюківському районі на Раківці відкрили дільничний пункт поліції. Відремонтоване приміщення за кошти міського бюджету знаходиться за адресою: вул. Правобережна, 50.


Відкривали дільничний пункт керівник поліції Кременчука Віталій Ботвина, мер Віталій Малецький та депутат міської ради Олександр Плескун.


  


- Поки ми чекали відкриття дільниці, ми послухали вас, і я вам обіцяю, що в цьому приміщенні на вас чекатимуть не лише дільничні офіцери поліції, а й я приїжджатиму. Розумію наскільки важко особам пенсійного віку та тим, в кого надмірна зайнятість дістатися центральної частини міста, - зазначив керівник поліції Кременчука.


Віталій Ботвина вручив дільничним ноутбук для кращої роботи правоохоронців.


Міський голова Віталій Малецький зазначив, що влада прагне зробити Кременчук містом без околиць, тому минулого року відкрили дільницю на Молодіжному.


- Ви просили, щоб ми відкрили дільничний пункт поліції, щоб був дільничий, щоб ви мали змогу прийти порадитись чи поскаржитися, - звернувся до присутніх мешканців мер. - Приємно, що відкриємо пункт на Раківці, районі який має погану славу. Як говорять, коли хочуть придбати житло: Молодіжний та Раківку не пропонувати. Ми хочемо це змінити.


 


Мер запропонував мешканцям, серед яких в основному булі жінки літнього віку, ближче познайомитися з дільничим Русланом Бурлаком та завітати до пункту з чаєм та варенням.


Про нагальну проблему відкриття дільничого пункту розповів депутат Олександр Плескун.


- Всі хто живе на Раківці знає, що коли у нас тут був опорний пункт, тут було більше порядку. 60% звернень до мене, як до депутата, пов'язані з правопорядком, - додав депутат.


Правоохоронці та міська влада сподіваються, що відкриття такого пункту дозволить зменшити злочинність у цьому районі. Міський голова зазначив, що в цьому мікрорайоні була нагальна потреба у відкритті дільничного пункту поліції.

Фото: Александр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Александр Попенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх