Кременчуцькі школярі влаштували благодійний ярмарок, щоб врятувати життя вчительці ліцею №4

23.03.2018, 17:03 Переглядів: 10 543

 

«Хто врятує одне життя, той врятує ввесь світ» - так називався доброчинний ярмарок, організований для збирання фінансової допомоги вчителю малювання Анні Горбань

У кременчуцькому навчально-виховному комплексі №4 відбувся традиційний День бізнесу, який перетворився на благодійний ярмарок під гаслом «Хто врятує одне життя, той врятує ввесь світ». Школярі проводили різноманітні акції та продавали виготовлені власноруч сувеніри, аби зібрати кошти на лікування вчителя образотворчого мистецтва Анни Горбань, яка близько року бореться з раком.


- Нарешті відбувся довгоочікуваний благодійний ярмарок «Хто врятує одне життя, той врятує ввесь світ», збір коштів на лікування вчителя образотворчого мистецтва Анни Горбань, до якого ретельно готувалися всі батьки, діти та вчителі. Висловлюємо щиру вдячність усім за активну участь у благодійному ярмарку. Ваша небайдужість та милосердя допомогла зібрати чималі кошти для доброї справи. Справжнє милосердя - це бажання приносити користь іншим людям, не думаючи про винагороду, - розповіла педагог-організатор ліцею Олена Третяк.


 


- Набагато легше піклуватися і допомагати комусь і так важко сказати, що допомога потрібна самому собі. Довго наважувалася писати пост про себе. Ще влітку 2017р. вважала себе здоровою успішною людиною. Завжди працювала в 2-3х місцях. Волею випадку в лихі 90-ті стала вчителем, маючи художню освіту, тому діяльність в образотворчому мистецтві стала хоббі. Ось так і прожила останні 20 років. Робота, інтереси, велика активність і психологічне навантаження, - написала на своїй сторінці фейсбук Анна Горбань.


Влітку минулого року Анна Горбань відчула занепад сил, за яке рукоділля не бралася кременчужанка, їй не вистачало сил й активність спустилася до нуля.


- У серпні вперше почула про те, що у мене онкологія. Шок. Дуже не хотілося вірити, свідомість не хотіла приймати інформацію. Ритм життя зашкалював, але вела здоровий спосіб життя. Харчування, спорт, саморозвиток. На місці не стояла. В кінці вересня нарешті почула лікарів і почала діяти. У жовтні зробили операцію. Очікування. В кінці листопада остаточно встановили діагноз Ca gl mam dex.pT1c pN0 M0 (після квадрантектомії) Істадії, клінічна група 2(онко груди). Зараз довгі місяці лікування: 16 хіміотерапій (пройшла 3), опромінення і гормони протягом декількох років. І усвідомлення, на превеликий жаль того, що зарплати вчителя і доходів художника не вистачає на адекватне лікування і відновлення організму, - зазначила вчителька.


Анна Горбань з великою радістю та задоволенням ділиться своїми знаннями та роботами. Її роботи зазвичай не повторюються. Керамічні вироби Анна продає за символічні 70 грн. Якщо ви хочете допомогти і подарувати оригінальний і неповторний подарунок своїм близьким можна звернутися до Анни Горбань написав їй у сторінці фейсбук...


 


...або перерахувати кошти на картку, щоб побороти рак.


Реквізити

Карта Приватбанка: 5168 7573 4082 4327

тел: 067-91-93-379


  

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх