Програма ПриватБанку “Швидкий кредит”- просте рішення фінансових проблем

23.03.2018, 12:32 Переглядів: 4 763

 

  Кредити стали невід'ємною частиною життя серед населення нашої країни, адже це популярний, а найчастіше і єдиний спосіб вирішення фінансових проблем. Незважаючи на всю різноманітність споживчих кредитів, місце, що лідирує, займає швидкий кредит готівкою. Пов'язано це з тим, що кредити готівкою, на фоні інших кредитних продуктів, мають ряд переваг, які є ключовими при виборі.


Прес-служба ПриватБанку у Полтаві нагадує, що з 1 липня 2017 року у ПриватБанку розпочата програма “Швидкий кредит”.


  “Швидкий кредит” - це сервіс отримання бажаної суми в рамках ліміту “Оплата частинами” на будь-яку картку клієнта. Сума кредитування розділяється на термін оформлення кредиту та сплачується регулярними платежами щомісячно.


  Сума швидкого кредитування може складати до 50 тисяч, а термін угоди - до 10 місяців. За даною програмою клієнт оплачує перший платіж лише через 30 днів після оформлення угоди та має можливість дострокового погашення на прозорих та чесних умовах.


  Зауважимо, що зарахування суми “Швидкого кредиту” можливе на Картку для виплат, що дає можливість клієнту отримати готівку, не сплативши додаткових комісій за зняття.


 Переваги для клієнта:


·  Можливість витратити гроші на що завгодно! На відміну від споживчих розстрочок, які прив'язані до конкретних магазинів, кредит готівкою можна використовувати для покупок, ремонту, подорожей, оплати навчання, лікування і т. д.

·  Швидке обслуговування - рішення по кредиту клієнт отримує за 20 хвилин

·  Без довідок про доходи, порук

·  Мінімальна переплата по кредиту, прозорі умови кредитування.

·  Зручне погашення кредиту без комісії в в інтернет-банкінгу Приват24, будь-якому відділенні ПриватБанку, через термінали самообслуговування


З початку роботи програми “Швидкий кредит” Полтавське ГРУ ПриватБанку та Кременчуцька філія прокредитували клієнтів на загальну суму 41 млн грн.


Ліцензія НБУ №22 від 05.10.2011 р.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх