Понад 1,6 мільйони гривень винесли з квартири футболіста «Ворскли»

19.03.2018, 12:02 Переглядів: 5 507

 

Викрали готівку в євро та доларах

В ніч на 19 березня у Полтаві обікрали квартиру нападника «Ворскли» Владислава Кулача. За інформацією полтавських ЗМІ, футболіст звернувся до поліції з заявою про крадіжку. У футболіста викрали $50 000 та €10 000, а це 1,642 млн. грн.


Напередодні 18 березня «Ворскла» у Києві програла «Динамо» з рахунком - 0:4. Владислав Кулач вийшов у стартовому складі, але його замінили через отримане пошкодження.



Нагадаємо, що на всеукраїнських сайтах періодично з'являється інформація, що у футболістів «Ворскли» затримки з виплати заробітної плати. Так. в інтерв’ю сайту footboom, капітан «Ворскли» Володимир Чеснаков розповів, що в клубі основний обсяг заробітної плати не виплачувався близько року. 


На брифінгу з журналістами у вересні минулого року директор КрАЗу та президент «Ворскли» Роман Черняк повідомив «Телеграфу», що проблем з виплатами заробітної плати футболістам «Ворскли» немає. 


- В клубі є головний бухгалтер, гравець трактує як трактує. Якби не виплачувалася зарплата директор був би сьогодні в тюрмі. Не виплачуються преміальні, є невелика затримка. Ви подивіться скільки людей від нас прийшло і скільки прийшло. Повірте, футбольна спільнота дуже тісна, якщо десь когось починають кидати, то це обов’язково спливе. Як це було у Дніпрі чи Металісті, коли Маркевичу заборгували 5 млн. То воно і в пресі і в КДК фігурує. У нас такого немає.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: ТСН Проспорт
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх