Баскетболісти «Кременя» зіграють з «Маріуполем». Пряма трансляція

17.03.2018, 13:33 Переглядів: 1 962

  

Гра відбудеться 17 та 18 березня в Донецькій області 

17 та 18 березня баскетбольний клуб "Кремінь" зіграє у Маріуполі проти місцевої команди "Маріуполь". Перша гра відбудеться в суботу 17 березня, початок о 14:00. Наступного дня гра розпочнеться о 12.00. 


Пряма трансляція 17 березня


Пряма трансляція 18 березня


Головний тренер “Кременя” Євген Федоров розповів журналістам сайту Федерації баскетболу України про нові завдання, що стоять перед його командою тепер, коли лави кременчужан поповнили Богдан Байда і Анатолій Челован. Зараз він прораховує варіанти, які можуть спростити досягнення мети на стадії плей-оф Вищої ліги.


 – Тут усе від «Золотого Віку» залежить, ну, і від нас теж. У нас різниця у дві перемоги. Будемо сподіватися, що у цьому турі Харківські Соколи з кропивчанами успішно зіграють. Справа в тому, що їм теж треба раніше вирішити свої питання, не доводити їх до матчів з Маріуполем в останньому турі. У нас теж буде зараз виїзд до Маріуполі. Дві перемоги означатимуть, що ми остаточно закріпили за собою третє місце. Якщо буде шанс піднятися вище, буде добре.


 – Ви впевнені, що у Маріуполі зможете в обох матчах виграти?
– Будемо робити задля цього усе можливе. Там Берьозкін начебто з травмою, а у нас усі на ходу. Тож спробуємо витиснути максимум з цієї поїздки. Зараз у нас 8 поразок у 16 матчах. Якщо зараз здолаємо азовців, вийдемо у плей-оф. Бо у них вже 11 поразок. Але у них у запасі ще достатньо ігор.
 
– Слідкуєте за перебігом подій в іншій групі. З ким хотілося б зустрітися у плей-оф?
– Там є приблизно однакові по силах команди. Виходить так, що у разі успіху ми потрапляємо чи то на Динамо (Одеса), чи то на Говерлу. Це якщо ми на третьому місці залишимося. У них зараз на цьому тижні матчі між собою. В Одесі вони зіграли 1:1. Це свідчить про рівність команд. Тут, хто буде більш готовий, хто буде більш фартовий у баскетбольному плані, той і виграє.


 – З ігрової точки зору вам байдуже з ким зустрічатися?
– Одеса за географічним принципом для нас більш прийнятний варіант. Ігри плей-оф проходитимуть раз на три дні. Тому нам із Західної України далеченько повертатися. Буде більше часу на відпочинок. А Одеса? Там легіонери роз’їхалися, але додалися пару хлопців з Суперліги. Але повторюся, у тій групі ці дві команди приблизно однакові і ми не ставимо зараз питання, на кого краще виходити. Як вийде, так вийде.


– Ваша команда відновилася після звинувачень у проведенні договірного матчу (Кремінь – Харківські Соколи 95:94, зіграний 4 лютого – ред.).
– Теоретично так. Але все одно, морально ця ситуація тиснула, позначилася на психологічному стані. Ось зараз матчі у Маріуполі продемонструють, як воно буде. Зіграли після того випадку з Дніпром, з Золотим Вєком. Начебто нормально.  Усе залежить від нас самих, усе в наших руках і ногах.



Минулого року Кремінь виступав у Суперлізі. Тепе ви у вищій лізі. Наскільки Вищаліга відрізняється від Суперліги?
– Можу лише сказати, що у цьому році Вища ліга сильніше, ніж того року. У Суперлізі кількість команд зменшилося. Багато гравців перейшли у Вищу лігу. Минулого року дві команди  лише  вирізнялися на тлі інших. Це Львів і Говерла. Усі інш були поза конкуренцією. Тепер є чисті команди – а серед суперників Динамо-Одеса не подарунок, Іванофранківськ теж. . А у нас у групі Золотий Вєк традиційно сильний, Миколаїв. Та й Харків, Суми і Маріуполь теж. Можу стверджувати, що цього року чемпіонат у Вищій лізі набагато цікавіший, ніж попереднього року.


 – Якщо Ви стверджуєте, що Вища ліга у цьому сезоні сильніша, це відображається на кількості вболівальників, що вас підтримують?
– Минулого року наша команда грала у Суперлізі, а на Вищу лігу приходили здебільшого родичі, фанати баскетболу. Цього року бачу, що трибуни вже забиті так само, як на Суперлізі. Люди люблять баскетбол, стараються відвідувати матчі.


– Минулого року ви ще грали у Суперлізі. Наскільки ваші амбіції у Вищій лізі максимальні?

– Завдання перед нами – бути у трійці. Не буду говорити за перше місце. Це завдання реальне. Якщо одним словом – завдання максимальні. Якщо вже йдеться про п’єдестал, то кортить посісти перше місце.


–  Гравці знають про ваші плани?
– Звісно. Коли після нового року до нас приїхали Анатолій Челован і Богдан Байда, були поставлені завдання максимальні. А перед новим роком було завданя призова трійка, і добре. А зараз завдання – чемпіонство. Не затіювали б ми усе це в іншому випадку.



Турнірна таблиця

 

Автор: Альона Душенко Джерело відео: Телеканал ТV-7 Мариуполь
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх