Кременчуцький тролейбус агітує подати декларацію та сплатити податки

16.03.2018, 08:45 Переглядів: 2 957

 

Кременчуцький транспорт вже подав декларацію, а ти?

15 березня на вулиці Кременчука вийшов тематичний тролейбус, який закликає подати декларацію. За інформацією Кременчуцької ОДПІ, урочистий виїзд на маршрут відправили в.о. начальник Кременчуцької ОДПІ Андрій Якименко та перший заступник міського голови Володимир Пелипенко.


Кампанія декларування проходить щорічно з 1 січня. Згідно з нею окремі категорії фізичних осіб зобов’язані подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи та визначити податкові зобов'язання з податку на доходи фізичних осіб та військового збору.




Андрій Якименко відмітив, що важливу роль в проведені на належному рівні деклараційної кампанії відводиться масово-роз’яснювальній роботі. Громадяни повинні розуміти, що сплата податків – громадянський обов’язок, адже від сплати податків залежить добробут держави, соціальна сфера, культура, освіта, медицина.


 


Традиційно податківці співпрацюють з засобами масової інформації, які розміщують тематичні матеріали, розповсюджують друковану продукцію, оголошення в громадських місцях тощо. Але в цьому році, крім всього зазначеного, кременчуцькі податківці обрали такий креативний спосіб донести до місцевих жителів інформацію про Деклараційну кампанію. 


Тепер вулицями Кременчука курсуватиме «тематичний» тролейбус та нагадувати мешканцям і гостям міста про Деклараційну кампанію та важливість сплати податків.


 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Кременчуцька ОДПІ
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх