До Кременчука приїде чемпіон світу з дзюдо Георгій Зантарая

12.03.2018, 16:01 Переглядів: 2 683

Турнір присвячений пам'яті співробітників СБУ збере зірок дзюдо світового рівня. Присутні побачать не лише поєдинки на татамах, а й ознайомляться з військовою зброєю та броньованою технікою 

З 17 до 18 березня у Кременчуці відбудеться ІІІ Всеукраїнський турнір з дзюдо, присвячений пам'яті співробітників СБУ, які загинули під час виконання службових обов'язків в районі проведення АТО. 


До Кременчука завітає перший чемпіон світу з дзюдо в історії України Георгій Зантарая, шестиразовий чемпіон України та чемпіон Європи Сергій Дребот, чемпіон України та переможець етапів Кубка світу з дзюдо Станіслав Бондаренко.   


Змагання відбудуться у манежі СК «Політехнік», проспект Свободи, 56. Початок змагань 17 березня о 10.00, урочисте відкриття 17 березня о 12.00. Присутні побачать не лише поєдинки на татамах, а й ознайомляться з військовою зброєю та броньованою технікою.


Нагадаємо, минулого року турнір у Кременчуці відбувся вдруге. Турнір відвідало керівництво Служби безпеки України, Антитерористичного центру при СБУ, Центру спеціальних операцій «Альфа», видатні спортсмени чемпіон світу Георгій Зантарая та чемпіон Європи Артем Блошенко. 


Теги: дзюдо
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх