Серія булітів вирішила долю хокейного протистояння «Кременчук» - «Донбас»

25.02.2018, 19:18 Переглядів: 2 872

 

Хокеїсти «Кременчука» не змогли втримати перемогу на виїзді в Дружківці

25 лютого хокейний клуб «Кременчук» на виїзді зіграв з донецьким «Донбасом». В основний час та овертайм команди не могли виявити переможця. Долю поєдинку вирішила лотерея – серія булітів.


«Донбас» - «Кременчук» - 2:1Б (0:0, 0:1, 1:0, 0:0, 1:0)

Шайби: 0:1 Кривошапкін (менш.), 36.52, 1:1 Свищев (Жовнір, Кузьмик), 41:54. 2:1 Кузьмик - переможний кидок, 65:00 

Донбас: Дьяченко (Дуве); Луговой - Кузьмик - Коренчук (А), Матвієнко - Александров; Лялька (А) - Захаров (К) - Костіков, Влад - Шпак; Новіков - Коваленко - Денискін, Григор'єв - Фірсов; Свищев - Мазур - Мостовой, Жовнір - Ординський
Кременчук: Власенко (Петленко); Бойков (А) - Карпенко (К) - Чернишенко (А), Толстушко - Козачук; Алексанян-Петрович - Кривошапкин - Рубан, Наливайко - Роганов; Шиманський - Гриценко - Сеник, Савицький - Горлушко; Шах - Поліщук



Як повідомляє прес-служба клубу, поєдинок обидві команди почали дуже активно, безперервно атакуючи ворота противника, однак, відкрити рахунок клубам так і не вдалося. Багато в чому нулі на табло залишалися завдяки надійній грі воротарів Богдана Дьяченко та Віталія Власенка, а також майстерній роботі захисників.


У другій половині періоду, після не зарахованої шайби Дениса Мостового, донеччани на емоціях намагалися "заштовхати" шайбу в ворота Віталія Власенка, але кременчужани не дозволили донецькому клубу заволодіти становищем, і на перерву команди вирушили за нульового рахунку.


Друга двадцятихвилинка пройшла за сценарієм першої, але командам було дуже важко утримувати навіть мінімальну перевагу в поєдинку. Тільки під кінець періоду «Кременчук» в меншості вдалося розмочити Богдана Дяченка точним кидком Гліба Кривошапкіна, який відкрив рахунок в принциповому матчі.


Заключний період донеччани почали з активного пресингу і вже на другій хвилині це дало свої плоди - Ярослав Свищев зрівняв рахунок в поєдинку, повернувши донеччан в гру. Однак вийти вперед жодному з клубів до кінця періоду так і не вдалося.

Доля поєдинку не зважилася і в додатковий час, хоч і обидві команди створювали небезпечні гольові моменти, але голкіпери добре грали в воротах, не дозволивши супротивникові здобути перемогу.


І тільки післяматчеві кидки вирішили результат поєдинку - матч закінчився вольовою перемогою донеччан, завдяки переможному кидку Сергія Кузьмика.


Серія післяматчевих кидків:


Віктор Захаров («Донбас») – гол! На витягнутій руці обвів Віталія Власенка 
Сергій Алексанян-Петрович («Кременчук») – воротар 
Ілля Коренчук («Донбас») – гол! Потужно кинув над плечем голкіпера
Тимур Гриценко («Кременчук») – гол! На точність кинув форвард, і "размочив" Богдана Дьяченко
Віталій Лялька («Донбас») – повз ворота 
Дмитро Чернишенко («Кременчук») – гол! Зрівнює рахунок кращий бомбардир "горожан"
Сергій Кузьмик («Донбас») – гол! В кут відправив шайбу Сергій 
Севастян Карпенко («Кременчук») – воротар
Олександр Костіков («Донбас») – воротар

Всеволод Толстушко («Кременчук») – воротар. Перемога для доннечан



Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький: 

- Перед матчем попросили хлопців не боятися грати - не боятися тримати шайбу, виходити на ворота, що не відкидатися від шайби, грати без суєти. В принципі, якщо не брати до уваги непотрібні видалення й епізод з голом - грою і самовіддачею команди я задоволений.

На тренуваннях ми граємо часто "3 на 3", і розраховували не доводити справу до булітів, але не вийшло. Хоча і тримали шайбу, і моменти були, в тому числі й в третьому періоді могли зачепити результат. Ще раз повторю - хлопцями я задоволений.


Турнірна таблиця

 


Наступні поєдинки ХК «Кременчук» зіграє 27 і 28 лютого вдома на СК «Айсберг» проти «Галицьких Левів». Початок обох ігор о 18:00.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Донбас" Джерело відео: УХЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх