Технічна поразка та дві гри в - 19 шайб: «Лавина» завершила виступи в чемпіонаті з жіночого хокею

25.02.2018, 14:00 Переглядів: 2 622

 

Жіноча хокейна команда з Кременчука не пройшла до серії плей-оф

У Києві завершився заключний тур Чемпіонату України з хокею серед жінок. Спочатку ігри мали відбутися минулих вихідних у Кременчуці, але рішенням президента федерації ігри перенесли до Києва. Тур мали відкрити команди кременчуцька «Лавина» та харківська «Патера», але командам зарахували технічну поразку.


- ХК «Лавина» та ХК «Пантери» порушили Регламент, обом командам було зараховано технічну поразку ХК «Лавина» ст.26 п.3, ХК «Пантери» ст.26 п.1.1 п.3. Відповідно до статті 23 Регламенту обом командам не нараховуються очки, зокрема індивідуальні статистичні показники. Матч вважається проведеним! - ідеться на сайті жіночого комітету федерації хокею України.


За словами віце-президента Федерації Юлії Артем’євої у «Лавини» - відсутній другий голкіпер, а у «Пантер» - відсутній другий воротар та один молодий гравець. Тому федерація зарахувала обом командам технічну поразку з рахунком 0:15.


 


У другій грі туру проти «Україночки» наші дівчата поступилися з рахунком – 0:7.


Шайби: 05:41 Бажан І.(Шевченко О.) 0:1, 08:14 Бобошко Н.(Романенко Н.) 0:2, 01:02 Громова М. 0:3, 20:19 Вергілес Ю. (Аліпова Елен) 0:4, 33:40 Добровольська Ю. 0:5, 35:29 Велан К.(Кобчук М., Аліпова Елен) 0:6, 47:27 Вергілес Ю. (Аліпова Елен, Кобчук М.) 0:7


 


У заключній грі чемпіонату для «Лавини», підопічні Дениса Ісаєнка програли «Королевам Дніпра» так і не закинувши жодної шайби – 0:12.
Кременчуцькі хокеїстки не проходять до серії плей-оф й завершують виступи в чемпіонаті так і не здобувши жодного очка в чемпіонаті.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх