Хокеїсти «Кременчука» дізналися суперника у чвертьфіналі

24.02.2018, 15:05 Переглядів: 2 844

  

Матчі серії плей-оф стартують з 2 березня

Хокейний клуб «Кременчук» зіграє в чвертьфіналі з «Вовками», про це повідомляє прес-служба клубу. 


За підсумками 38-го туру Української хокейної ліги визначилося остаточне положення всіх команд в турнірній таблиці, а також - стала відома друга пара в першому раунді плей-офф. Після перемоги «Білого Барса» над «Донбасом» 5:2, білоцерківці гарантували собі друге місце в «регулярці», позбавивши «Кременчук» шансів поборотися за цю позицію в турнірній таблиці. Тепер «Кременчук» зіграє в чвертьфіналі плей-офф з «Вовками».


Розпочнеться плей-офф поточного сезону УХЛ 2 березня матчем МХК «Динамо» з «Галицькими Левами». 3-го березня поєдинок свого протистояння проведуть ХК «Кременчук» і «Вовки».


Нагадаємо, що чвертьфінали будуть складатися з двох матчів в кожній із серій. Перший матч відбувається на майданчику команди з найвищим номером посіву («Кременчук»), другий матч - на майданчику команди з найбільш низьким номером посіву («Вовки»). У півфінал пройде команда з найкращою різницею закинутих і пропущених шайб в кожній парі. При нічийному рахунку в окремому матчі чвертьфінальної стадії плей-офф овертайм або серія післяматчевих буллітів не проводяться. У разі нічийного результату за сумою двох матчів чвертьфіналу, команди гратимуть 20-хвилинні овертайми до визначення переможця протистояння.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх