Кременчужани змайстрували робота, якого відзначили на Всеукраїнському конкурсі (доповнено)

23.02.2018, 17:04 Переглядів: 4 944

 

Вітаємо талановитих земляків!

21-23 лютого у Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді пройшов ХVІІ Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт-2018».


До Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді приїхали 142 конкурсанти, представивши 132 авторських програмних і апаратних рішень для обчислювальних систем. Кременчук на чемпіонаті представляли учні Кременчуцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №10 з поглибленим вивченням англійської мови та команда Студії робототехніки «ТехноШа».


Команда Студії робототехніки «ТехноШа» - Тимур Ткаченко, Семен Трунов, Віктор Черепахін - зайняли 3-тє місце в номінації «Роботи». Про це «Телеграфу» повідомив тато Тимура Вадим Ткаченко.


Усього у фінальній частині конкурсу визначали кращих у 13-ти номінаціях. В номінації «Роботи» свої проекти представили 6 команд.


Кременчужани привезли до столиці робота, який вміє писати та малювати. Розробили вони його в «ТехноШі» під керівництвом Віталія Шамрая. Вихованці студії створюють роботів на базі спеціальних конструкторів Lego та вчаться їх програмувати. Хлопців нагородили дипломами.


 


ІІІ місце в номінації «Програмування» виборов учень 9 класу Кременчуцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №10 з поглибленим вивченням англійської мови, вихованець гуртка КЕНЦУМ Микита Дробишев.


ІІІ місцев номінації «Комп’ютерне мистецтво» посіла учениця 9 класу Кременчуцької спеціалізованої школи №10, вихованка гуртка КЕНЦУМ Таїсія Олексієнко.


ІІІ місце в номінації «Апаратне управління» здобув Дмитро Лященко учень 9 класу спеціалізованої школи №10, вихованець гуртка КЕНЦУМ.


Підготувала учнів 10-ї школи до участі в конкурсі учитель інформатики та керівник гуртка КЕНЦУМ Людмила Чайдак.


Вітаємо талановитих земляків!

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: Вадим Ткаченко, kremen.gov.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх