Боксер Сергій Радченко дасть прогноз на бій Усик - Гассієв у прямому ефірі (доповнено)

23.02.2018, 11:45 Переглядів: 2 494

 

Зустріч відбудеться у музеї досягнень Кличко в Києві


У музеї досягнень Кличко в Києві кременчуцький боксер Сергій Радченко дасть прогноз на бій Усик - Гассієв та розповість про свій бій. 



Український боксер-професіонал Сергій Радченко у своєму останньому 8-раундовому поєдинку проти екс-чемпіона світу поляка Кшиштофа Гловацьки. У 5 раунді Сергій відправив поляка у нокдаун, але Кшиштоф зумів піднятися з настилу рингу. Саме тоді кременчужанин зламав ліву руку, але зміг довести бій до фінального гонгу. 


  

Відео, як Сергій відправляє Кшиштофа у нокдаун:  



Нагадаємо, титул чемпіона світу у Гловацьки відібрав Олександр Усик. Сергій неодноразово працював у тренувальному таборі Олександра у якості спаринг-партнера. Цікаво, що Радченко знайомий із Муратом Гассієвим. Навесні 2015 року разом з росіянином Сергій Радченко працював у тренувальному таборі Володимира Кличка. Росіянин тоді був відправлений додому вже після першого спарингу з Володимиром.


Сергій пригадає як це сталося і зробить свій прогноз на бій Усик – Гассієв. який відбудеться 11 травня попередньо у Саудівської Аравії.


Доповнено 


Сергій Радченко поділився своєю думкою про майбутній фінал Всесвітньої суперсерії боксу між чемпіоном WBO і WBC Олександром Усиком (14-0, 11 КО) і володарем поясів IBF і WBA Муратом Гассієвим (26-0, 19 КО).


Про очікування від бою Усик - Гассієв

- У бою Усик - Гассієв зійдуться два різнопланових боксера. Один - серійний, швидкісний і витривалий, а другий - теж витривалий, хоч і працює не в тому темпі, що не робить ніяких зайвих енерговитрат, б'є з 10 7-8 влучень. Гассієв б'є дуже жорстко, всі це розуміють. У цьому бою буде інтерес, що ж переможе: сила або швидкість, - зазначив Сергій.


Фаворити турніру

Я теж ставив на фінал Усик - Гассієв. Єдине, що у Саші був нелегкий шлях. Там був непростий Марко Хук. Він хоч і старий, але все рівне залишається собою. Майріс Брієдіс теж хлопець не подарунок. Могли бути нюанси, але фаворитом в цій гілці був Саша. В іншій гілці однозначно був Гассієв фаворитом.


Про півфінал Гассієв - Дортікос

Якщо взяти півфінал Гассієв - Дортікос, то я його розписав по раундах, помилившись всього на один. Я так і думав, що Мурат на початку візьме паузу, адже розмінюватися з кубинцем немає сенсу, адже можна пропустити. А потім Дортікос вимахнув і Гассієв його за два-три раунди обіграє.


Про тактику Гассієва на бій проти Усика

Мені здається в фіналі Мурат навпаки вибере тактику першим номером, адже після тих боїв, які він провів, можливо, він не сильно буде бояться ударів Саші. У нього дуже хороший захист, він перекриє і піде вперед. Думаю, Гассієв може сміливо піти в розмін з Сашком.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: Luckypunchnet
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх