«Кременчук» у нелегкому поєдинку дотиснув суперника з Харкова

21.02.2018, 10:03 Переглядів: 2 760

 

Кременчуцькі хокеїсти під оркестр дотиснули «Динамо» у третьому періоді

Перенесений матч 5-го туру чемпіонату для «Кременчука» видався непростим – вже у першому періоді підопічні Олександра Савицького двічі програвали у рахунку, проте змогли переломити хід поєдинку та вирвати перемогу.



ХК «Кременчук» - МХК «Динамо» 4:3 (2:2, 1:1, 1:0)

Шайби: 0:1 Чердак (Піддубний, Олейник - більш.), 00:44. 1:1 Толстушко (Чернишенко, Карпенко - більш.), 11:38. 1:2 Максименко (Друбецкой, Худяков), 12:02. 2:2 Карпенко (Толстушко, Козачук - більш.), 13:30. 3:2 Чернишенко (Карпенко, Кривошапкін), 27:36. 3:3 Сиротенко, 33:04. 4:3 Шиманський (Кривошапкін, Савицький), 55:14.


«Кременчук»: Власенко; Толстушко - Козачук, Роганов - Наливайко, Горлушко - Савицький; Бойков - Карпенко - Чернишенко, Алексанян-Петрович - Кривошапкін - Рубан, Сеник - Гриценко - Шиманський, Шах - Поліщук - Єфімочкин.


МХК «Динамо»: Гурко; Хохлов - Піддубний, Друбецкой - Бабчук, Ступницький - Шматько; Чердак - Халін - Олейник, Сиротенко - Максименко - Худяков, Скребела - Лісін - Колядинський, Гайдамака.



Перед початком гри пролунав гімн України у виконанні духового оркестру. І в подальшому по ходу хокейної зустрічі музиканти запальними мелодіями тішили вболівальників, які майже вщерть заповнили трибуни арени


Уже на першій хвилині гості здивували всіх уболівальників забитою шайбою. Справедливо буде відмітити, що гол вийшов гарним, – Чердак обіграв двох гравців та змістився до лівого флангу, звідкіля й завдав результативного удару в дальній кут.


Кременчужани зрівняли рахунок через десять хвилин, коли Толстушко чудово пробив з відстані в один дотик. Наступні дві хвилини подарували ще забиті шайби – по одній на кожну команду. Перший період вийшов доволі результативним.


У другому періоді «Кременчук» відразу захопив ініціативу, що вилилося у забитий гол на 8-й хвилині, який вперше вивів команду вперед у цьому матчі. Взагалі ця двадцятихвилинка вийшла для господарів ударною – команда створила багато небезпечних моментів, а одного разу перевірила каркас воріт суперника. Втім, харків’яни спромоглися зрівняти рахунок через п’ять хвилин.


Третій період команди розпочали більш обережно. На цей раз у каркас воріт пробивали гості, а в інших моментах впевнено діяли воротарі. Коли вже деякі вболівальники думали про овертайм, підопічні Олександра Савицького змогли забити четверту шайбу – Шиманський за п’ять хвилин до завершення сильним пострілом приніс перемогу кременчуцькій команді. У гостей для того, щоб відігратися не вистачило ні часу, ні сил.


Для «Кременчука», який більше володів ініціативою, ця перемога далася нелегко, проте результат справедливий.


Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький:


- Сьогодні обидві команди намагалися на льоду і хотіли перемогти. Незрозумілі для мене дії деяких наших гравців призвели до того, що нам довелося наздоганяти суперника в рахунку в першому періоді. Далі вийшла нормальна гра, «Динамо» чіплявся за результат, але у вирішальний момент ми поставили жирну крапку.


- Як вам атмосфера навколо поєдинку?


- Така була чудова підтримка наших уболівальників разом з оркестром на матчі, що я іноді не чув свисток судді. Молодці! Ми будемо намагатися і далі радувати своїх вболівальників перемогами і гарною грою.


- У другому матчі поспіль вирішальну шайбу закидає Артем Шиманський...


- Молодець. Працює, намагається, забиває.


Турнірна таблиця

 


21 лютого, вже у рамках 38 туру, команди знову вийдуть на лід арени «Айсберг». Початок зустрічі о 18.00. Вхід безкоштовний. 

Автор: Дмитро Гіріч Джерело фото: ХК "Кременчук" Джерело відео: XSPORT.ua, ХК "Кременчук"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх