Сергій Радченко відправив екс-чемпіона світу Кшиштофа Гловацького в нокдаун

12.02.2018, 09:03 Переглядів: 7 613

 

Колегія суддів вирішила віддати перемогу поляку попри перевагу українця

10 лютого український боксер Сергій Радченко з СК "Легіон" (Кременчук) провів 8-раундовий бій з екс-чемпіоном світу за версією WBO Кшиштофом Гловацьким. Бій відбувся в польському місті Нисі в рамках вечора боксу.


Екс-чемпіон світу в першій важкій вазі Кшиштоф Гловацкі (29-1, 18 КО) здобув перемогу одноголосним рішенням суддів над непереможеним на той момент українцем Сергієм Радченко (6-1, 1 КО).


 

Спочатку поляк мав боксувати проти Манроя Садики (14-1-1, 6 КО), але боксер з Конго не зміг потрапити до Польщі через проблеми з візою, тому кандидатура Радченка була затверджена буквально за два дні до бою. Цікаво, що кременчуцький боксер Сергій Радченко допомагав Кшиштофу готуватися до поєдинків, а тепер провів бій з екс-чемпіоном світу.







Попри стислі терміни підготовки Сергій Радченко у 5 раунді відправив Гловацького в нокдаун.



З відео видно, що українець двічі відправляв поляка в нокдаун, але суддя не почав відраховувати, й вдруге почав тягнути час, давши можливість Кшиштофу відновитися. Сергій Радченко відбоксував усі 8 раундів й рахунок суддівських записок за підсумком бою - тричі 77-74.


 


- Радий, що відбулася заміна суперника, адже Сергій набагато небезпечніший за попереднього боксера. Я пропустив удар, опинився на канвасі. Але цей удар не порівняти з пропущеним від Марко Хука. Знаю, є над чим попрацювати. Обіцяю, до наступного поєдинку підійду в кращій готовності. Не приховую, що хотів би провести поєдинок проти Максима Власова, - заявив Кшиштоф Гловацкі після бою.


Цікаво почути думку Сергія Радченка, як так вийшло, що за два дні до поєдинку він погоджується без підготовки провести бій з одним із кращих боксерів світу в ваговій категорії крузервейт. До речі, Кшиштоф Гловацкі посідає 4 місце у світовому рейтингу після Олександра Усика, Майріса Брієдіса та Мурата Гассієва, а за версією WBС займає першу сходинку після Майріса Брієдіса.


Друзі, якщо цікаво, щось запитати у Сергія щодо поєдинку, підготовки та майбутніх планів залишайте питання у коментарях або надсилайте на електронну адресу alena.dushenko@gmail.com.


Нагадаємо, що у вересні минулого року Гловацкі провів поєдинок проти українця Олександра Усика. Захищаючи титул чемпіона світу за версію WBO поляк програв Усику та втратив титул, це була перша поразка Гловацького в професійній кар’єрі.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх