1 з 5: розпочалося голосування у виборі назви для Полтавського аеропорту

8.02.2018, 13:50 Переглядів: 5 333

 

Голосування триватиме до 31 березня

З 7 лютого стартувало голосування за назву для міжнародного аеропорту у Полтаві. Обрати можна з 5 осіб, які залишили вагомий внесок в історії України: Микола Гоголь, Іван Мазепа, Іван Котляревський, Симон Петлюра та Григорій Сковорода.



Голосування триватиме до 31 березня. Проголосувати можна за посиланням


Або під цією статтею?


Також стало відомо, що злітно-посадкову смугу "Аеропорт-Полтава" відремонтують для прийняття літаків типу Boeing 737 та Airbus А319 або А320. 


Як собі уявити оновлений аеровокзал?

Якщо ми стоїмо до його центрального входу обличчям – то з правої сторони у фойє під панно з Полтавської битвою буде зона відльоту. Про це повідомляє прес-служба Полтавської обласної державної адміністрації. 


Після проходження митного та прикордонного контролю пасажири матимуть два варіанти очікування посадки. Так, на першому поверсі організують залу із кріслами. Сходи, що сьогодні ведуть на другий поверх з цього боку аеровокзалу, розділять посередині перегородкою. Для того, аби пасажири міжнародних рейсів після проходження державного кордону не перетиналися із персоналом аеропорту. А піднятися цими сходами вони зможуть до колишнього ресторану, який останній раз приймав гостей у радянські часи. Сьогодні це кілька великих приміщень. За планом там будуть кафе із кухнею при ньому та ігрова зона для дітей.


Ліве крило аеровокзалу призначене для прильоту пасажирів. Так було і в радянські часи, так буде і зараз. Єдиний момент – частину першого поверху біля сходів доведеться перекрити, аби люди перед виходом із вокзалу пройшли прикордонний та митний контроль.

Центральна частина споруди на першому поверсі відводиться для потреб пасажирів внутрішніх рейсів – там будуть встановлені зручні крісла, там же можна буде купити їжу, воду і дрібнички у дорогу. Усі три зони очікування матимуть свої окремі туалети.


Теги: Полтава
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх